IsaDora Twist-up Gloss stick är en semitransparent chubby skruvpenna som med sin mjuka och krämiga formula ska ge läpparna en fin glans. Med sina vårdande och återfuktande egenskaper håller sig läpparna mjuka och lena samtidigt som de får en läcker hint av färg.

emiran_201403021852emiran_201403021850emiran_201403021868

Peach Nectar har en fin korall-ish ton (Jag har försökt få den mindre orange på bilderna men den här rackaren är riktigt svår att tjusa framför kameran!) och innehåller rätt stora glitterpartiklar i rosa och vitt. Som ni ser på bilden här över är det helt fullproppat med glitter som jag kan tycka känns lite för mycket på läpparna för att det ska kännas helt sådär silky-smooth ni vet.

emiran_201403021870

Som ni ser ger det bara en hint av korall-ish-something-something på läpparna och glittrar mer än vad den ger färg, men så är det ju inte meningen att de ska vara hur pigmentrika som helst. Vad jag gillar med chubby-sticks såhär är just att de passar mig till vardags (läs jobbet) för att de är lätta att applicera och att de bara ger en lätt hint av färg snarare än att bli för mycket (när det inte är lämpligt alltså).

Som ni ser försöker jag ta mig i kragen vad gäller läppgunk-swatches här på bloggen eftersom jag tycker det är en av de sakerna jag saknar mest hos mig själv (har ni också någonting som ni tycker att ni själva saknar i era bloggar?) Jag har länge haft en hatkärlek till mina läpprodukter men nu verkar det som att det släppt en aning.  Här ser ni för övrigt min nya hårfärg 630 Caramel (L’oréal Casting Creme gloss) och ett härligt ostylat hår.

Har ni testat Peach Nectar, vad tyckte ni?

IsaDora Twist-up Gloss har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, H&M osv. Peach Nectar kommer med Savannah bronzing make-up collection 2014.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.