MILANO RED LAQUE Model EXP SEPT 2014Milano Red Laque är Deborah Milano’s senaste tillskott och är ett flytande läppstift med oslagbar prestanda. Med en ”revolutionerande 3-in-1-formel, kombinerar det komforten av ett läppbalsam, glansen av ett läppglans, och den djupa varaktiga färgen av ett läppstift.”  

Hydra-Gel Laque DH Comlex-tekniken ger läpparna en beständig och pigmentrik färg genom att den frigör en lätt, mjuk, ”film” som smälter in i läpparna för ett bättre resultat. Detta bidrar, tillsammans med vårdande ingredienser, till en ”sublim komfort” utan klibb. Milano Red Laque kommer i 7 olika nyanser; en färg för varje tillfälle, humör och outfit.

milanoredlaque

no. 2, no. 3,no. 6, no. 7, no. 8, no. 9, no. 10

Jag har ju gått och blivit läppgunk-galen (hur många gånger har jag sagt det nu?) de senaste veckorna så när informationen om Milano Red Laque trillade ner i inkorgen blev jag eld och lågor. Det finns ju en hel del produkter som MLD sedan tidigare med formulor som ska likna läppstift-gloss-balm-allt-i-ett men det är alltid roligt att stöta på nyheter och det var ett tag sen jag hörde från DM.

Som vanligt är jag lite småbesviken på att Deborah väljer att inte namnge sina produkter mer än till numret, det hade varit betydligt roligare med ett mer beskrivande namn än ex. no. 2! Men man kan väl inte få allt här i världen, eller hur? Jag har i alla fall spanat in no. 2, no.6 (otippat för att vara mig) no 9 och no. 10 av de sju nyanser som finns. Lika mycket som jag tycker att det är snyggt med en nudefärgad läpp är det riktigt läckert med en i riktigt poppiga färger, vilket både 9 och 10 verkar vara.

Vad tror ni om Milano Red Laque? Jag är nyfiken på HUR pigmenterade och HUR hållbara de är, det hade varit roligt att se!

Milano Red Laque har ett rekommenderat pris på 120 SEK. Jag återkommer när jag vet mer om inköpsställe.

You May Also Like

4 comments

Reply

Spännande! Ser onekligen fina ut! :)

Reply

De är jättefina :)

Reply

Åh jag älskar promobilden! :D

Reply

Den är kanonläcker!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.