NYFIKEN PÅ: L’ORÉAL TRUE MATCH FOUNDATION

TRUEMATCH

Bild från Kicks

Var och varannan av de youtubare jag följer bara äääääääälskar True Match Foundation från L’oréal Paris. Jag har för mig om att jag någon gång för väldigt länge sen testade True Match och insåg att den ljusaste nyansen var alldeles för mörk för mig, men det har kanske ändrats med tiden? Det är svårt att inte bli sugen när den lovordas så! Jag är verkligen inne i en sådan där period då jag verkligen jagar bra basprodukter (jag letar exempelvis efter en bra under-eye-concealer – tips på det?) och jag är lite nyfiken på True Match eftersom det låter som att den är så bra.

Är det någon av er som vet? Hur är den i täckningsgrad, kan verkliga blekfisar verkligen ha den, hållbarhet osv?

L’oréal True Match Foundation har ett rekommenderat pris på 169 SEK. Finns att köpa på KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX, ELEVEN.SE, KICKS.SE osv.