TRUEMATCH

Bild från Kicks

Var och varannan av de youtubare jag följer bara äääääääälskar True Match Foundation från L’oréal Paris. Jag har för mig om att jag någon gång för väldigt länge sen testade True Match och insåg att den ljusaste nyansen var alldeles för mörk för mig, men det har kanske ändrats med tiden? Det är svårt att inte bli sugen när den lovordas så! Jag är verkligen inne i en sådan där period då jag verkligen jagar bra basprodukter (jag letar exempelvis efter en bra under-eye-concealer – tips på det?) och jag är lite nyfiken på True Match eftersom det låter som att den är så bra.

Är det någon av er som vet? Hur är den i täckningsgrad, kan verkliga blekfisar verkligen ha den, hållbarhet osv?

L’oréal True Match Foundation har ett rekommenderat pris på 169 SEK. Finns att köpa på KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX, ELEVEN.SE, KICKS.SE osv.

You May Also Like

10 comments

Reply

Jag köpte den för ett par månader sen just för att jag sett den så mycket på youtube ^^ Den finns numera i ljusljusa nyanser, så du borde kunna hitta din färg. Täckningen är sjukt bra och den sitter verkligen där den ska. Det enda problemet är att den inte är så torr hy-vänlig. Jag har en tendens att bli torrfnasig och då ser true match hemsk ut ovanpå, så jag har inte kunnat använda den så mycket.

Reply

Åh! Jag har också sett den typ ÖVERALLT på youtube så det känn så dumt att inte testa den om den faktiskt är så bra som den verkar. Jag ska komma ihåg att man måste fuktboosta ordentligt om man ska använda den!

Reply

Jag är ju verkligen jättejätteljus men True match i nyansen C1 passar mig perfekt, den har funnits i en del år nu och jag vänder ofta tillbaka till den just för att den är så ”enkel” att ha o göra med.

Reply

Tack för tipset! Det var säkert den jag kikade på när jag var nere på stan :)

Reply

Jag köpte den där nu sist och jag gillar den! Bra täckning och den håller riktigt riktigt bra :) Jag har en tendens dock att bli torr på näsan och då spricker basen så som Carro redan nämnt så funkar den sådär på torr hy. Jag får fuktboosta så funkar den kanon :)

Reply

Det är bra att veta! Jag blir torr bredvid näsan på bägge sidor och på näsan sitter aldrig saker och ting kvar. Jag ska verkligen kika in rätt nyans när jag kommer ner på stan nästa gång!

Reply

Jag tror det ska finnas en nyans för dig med! Som både Carro och Honi säger finns det riktigt ljusa nyanser nu :) Jag har W2, men är ju en aning mörkare och ”gulare” än dig och det finns både i varma, kalla och neutrala toner.

Jag kan använda min just nu och tycker att den ger awesome täckning.

Reply

Jag kikade på dem och jag tror som sagt att det finns för mig med, haha! Jag får ta och handla en nästa gång jag köper foundation med andra ord :)

Reply

Jag använde den jätte mycket för kanske 10 år sen eller något sånt. Min nyans var C1 och den var skapligt ljus tyckte jag. Jag minns inte varför jag eg. slutade använda den men det var väl för att jag gick över till mineralfoundations under några år. Det är en bra, prisvärd foundation som har helt ok täckning och hållbarhet. De har säkert kanske gjort om formulan något sen jag använde den men säkert till det bättre. Finns många nyanser och med olika underton så jag tror absolut de flesta kan hitta en som funkar.
Måste nog testa den igen faktiskt!

Reply

Tack för omdömet! Jag har testat den en gång i tiden men jag fick nog inte riktigt hjälp med rätt nyans då. Men nu verkade det som att det kommit mer kalla nyanser och då kan jag hoppa på tåget igen :) Jag kommer förmodligen köpa den här nästa gång det är dags för ny foundation!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.