DDC09_Coke_10pk_mini_INTL
OPI  COCA COLA!

Till sommaren släpper OPI, i samarbete med Coca Cola, Icons Of Happiness. Kollektionen består av 9 lack inspirerade av Coca Cola’s produkter i olika finish och flärd: ”An instant dose of happiness, refreshingly stylish!

 

OPICC1

 

Coca Cola Red, Today I Accomplished Zero, Turn On The Haute Light

OPICC3

You’re So Vain-illa, Sorry I’m Fizzy Today, Get Cherried Away

OPICC2

Green On The Runway, A Grape Affair, Orange You Stylish!

Jag blev till en början inte speciellt eld och lågor över kollektionen eftersom jag var rädd att den skulle bli rätt enformig och monoton, men hoppades ändå någonstans att OPI (som annars alltid gör så fina kollektioner!) skulle inspireras av Coca Cola’s många drycker på ett bra sätt och ge liv i nyanserna. Coca Cola är ju trots allt inte bara förknippat med rödaste coca-cola-rött utan har en hel del andra fasetter som man ibland kanske glömmer bort!

Mitt favoritlack av dem alla är Green on The Runway (inspirerat av Sprite), det ser verkligen ut att vara ett helt FANTASTISKT grönt lack! Sedan tycker jag att Orange You Stylish!, You’re so Vain-illa, Coca Cola Red och Get Cherried Away ser kanonfina ut om man ser på promobilderna och det ska bli kul att se hur de ser ut i verkligheten. Det verkar dessutom som att de faktiskt fångat den där fantastiska coca-cola-röda nyansen i lacket Coca Cola Red – klockrena gestaltningar av respektive drycker med andra ord!

Vad tycker ni om kollektionen, är det något som faller er  i smak? Jag är faktiskt rätt överraskad över att jag själv gillade den så mycket, speciellt som jag annars vill se väldigt ljusa och skrikiga nyanser under sommarhalvåret.

Icons Of Happiness kommer finnas i butik i mitten av Juni och kommer finnas på diverse salonger, parfymerier, KICKS, ÅHLÈNS och i flertalet nätbutiker.

You May Also Like

2 comments

Reply

jag är lite besviken över att vi i europa får ett oranget krämlack när de i usa får ett oranget glitterlack .(

Reply

Whaat? Det visste jag inte ens om :O Jag gillar inte när de gör sådär >.<

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.