emiran_201403021881

IsaDora Lip Roller Fruity Gloss är den senaste läppsnackisen och jag, liksom många andra, får flashbacks som heter duga av dessa – jag vet inte hur många Lip roller jag hade när jag var liten! Den här upplagan har en transparent och fruktig färg och lanseras i 5 fräscha kulörter: 80 Mango Breeze, 81 Berry Cooler, 82 Fruit Punch, 83 Mango Colada & 84 Strawberry Daiquiri.

emiran_201403021878 emiran_201403021879

LRFG beskrivs som ”ung och kul” och det är nog även ledorden för vilken målgrupp IsaDora vänder sig till. Jag tror att de mer passar den yngre upplagan – jag tror att ett av mina kusinbarn skulle älska dem! – men jag kan inte låta bli att bli lite små-charmad just för att det gav mig en sådan nostalgi-throwback.

Vad tycker ni om IsaDoras Lip Rollers, tar de er tillbaka i tiden något? Tror ni att det blir sommarens grej?

IsaDora Lip Roller Fruity Gloss finns i butik sedan v. 19 och har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M osv.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.