modelsGELLACK

Deborah Milano Gel Effect Nagellack är det senaste i nagelväg hos Deborah Milano och är framtaget för att utan UV-ljus och LED-lampa skapa samma högglans-effekt som ett lack där ovanstående krävs. Med en banbrytande formula ger Gel Effect en fantastisk djup färg, spegelblank glans och ”en spektakulär plumping-effekt med bara ett lager”.  Med andra ord – utan extra tillbehör och ansträngning får lacket en gel-liknande finish och blir sådär wow-läckert som vi vill ha det!

Lacken släpps i 20 nyanser, allt från ljusaste nude till djupaste bär-rött.

lack01-05

01 Pink Pulse, 02 Nude Lingerie, 03 Nude Caramel, 04 Choconude, 05 Coppery Fever

lack06-10

06 Red Boudoir, 07 My Red, 09 Red Pusher, 10 Coral Flash, 11 Fluo Tangerine

lack11-16

14 Swimming pool, 15 Peacock Couture, 16 Black Rock, 17 Moonstone, 18 Blue Cartoon

lack16-20

19 Magic Violet, 20 Mixed Berries, 21 Infrared, 22 Doll’s Pink, 23 Candy Pink

Allt fler märken hakar på trenden med gel-lack utan extra tillbehör – bara lacka, vänta och så är det klart! För bara några veckor sedan lanserade IsaDora sin version av nya tidens gel-lack med tillhörande överlack som tillsammans skulle ge maximal högglans och hållbarhet i upp till en vecka. Nu är det alltså Deborah M’s tur och de går snäppet längre genom att ”bara” lansera ett highteck-lack som klarar allt på egen hand.

Jag tycker att det är kul att de kommer i så många nyanser på en gång – och att de även kommer i olika finish! Det finns en hel del krämlack men det finns även ett och ett annat skimmerlack med fin effekt. Jag tycker att 01 Pink Pulse, 02 Nude Lingerie, 03 Nude Caramel ser riktigt läckra ut samtidigt som jag tror riktigt mycket på 10 Coral Flash, 15 Peacock Couture, 18 Blue Cartoon, 19 Magic Violet, 21 Infrared samt 23 Candy Pink. Det är nästan lite svårt att hålla koll på alla! 

Jag ska försöka swatcha hela bunten till efter helgen så att vi kan ta oss en närmre titt på dem då. Vad tycker ni om Deborahs nya gellack, tror ni att det kan vara någonting?

Deborah Milano Gel Effect Nagellack har ett rekommenderat pris på 79 SEK. DM’s sortiment finns bland annat att tillgå på Eleven.se och nelly.com (det senare har redan fått in gel-lacken).

You May Also Like

2 comments

Reply

Jätte läckra!
Var kommer man kunna köpa dom ?

Reply

Det står i inlägget :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.