emiran_201403021882

Silk Hydration Face Sun Lotion SPF 30 är årets nytillskott hos Hawaiian Tropic. Med en mild och lätt formula är det ett solskydd anpassat för ansiktet. Med hjälp av silkesextrakt återfuktar Silk Hydration Face Sun Lotion huden upp till 12 timmar och kan med fördel användas under make-up. Den är hypoallergenisk, oljefri och den milda kokosdoften är anpassad för att ansiktets känsliga hud.

emiran_201403021883emiran_201403021886

Jag är väldigt ljus i hyn och har väldigt lätt att bränna mig. För mig är det kanonviktigt (och för alla er andra med såklart) med solskydd med tillräckligt hög SPF! Jag har testat Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion tidigare och varit väldigt nöjd med dem, så det ska bli kul att se hur jag upplever Silk Hydration Face Sun Lotion. Jag har sett att den nämnts på några utländska bloggar/youtube-kanaler så jag blev riktigt glad när det damp ner ett pressutskick från HT i slutet av förra veckan.

Har ni redan testats årets nyhet? Vad tycker ni i sådana fall?

 

Silk Hydration Face Sun Lotion SPF 30 innehåller 50 ml och har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Rekommenderas av Skin Cancer Foundation.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.