emiran_201403021898

Jag möttes av ett pelargon-hav när jag kom hem från jobbet nu i veckan!

Jag fyller visst 25 idag! Först ska jag jobba, sen ska jag fika med sambo och svärfar och sedan ska jag äta middag och dricka drinkar med mina fina pinglor. I helgen åker jag hem till min familj och träffar ännu mer släkt och jag ska bara, förhoppningsvis, avnjuta en riktigt fin helg. Egentligen har jag högar med saker att skriva om men i helgen tar jag nog lite bloggledigt. Puss på er 

You May Also Like

8 comments

Reply

Grattis igen finaste <3

Reply

Taack <3

Reply

Grattis! Hoppas du får en fin dag!

Reply

Jag fick en toppendag :)

Reply

Grattis på födelsedagen! :)

Reply

Tack så mycket!

Reply

Grattis!

Reply

Tack :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.