emiran_201403021969

 Maybelline The Colossal Go Extreme! Volume Mascara Very Black lanserades tidigare i år men har åter höjts till nyhetshyllan då den återintroduceras med The Summer Heat Wave Collection som nyligen landat i butik. Mascaran innehåller mjukgörande ingredienser och fina vaxet för att lättare kunna fördela Go Extreme! över fransarna för att skapa en extremt volumiös look. Fransarna formas och får en förlängd effekt, utan att tyngas ner.

emiran_201403021971

Hemligheten bakom Go Extreme! ligger i den generöst tilltagna ovala borsten ”Double Pump” som böjer fransarna utåt och uppåt. Liksom borsten är även skaftet specialanpassad för att ta upp ”extremt mycket mascara som appliceras i ett enda svep.

emiran_201403021974Utan mascara

emiran_201403021967Med Go Extreme!

 Jag tycker själv att Go Extreme! ger ett fint resultat till mina fransar och ger en snygg svärta utan att tynga ner. Den är hållbar, tålig och klarar en lång dag på jobbet utan att fransarna tappar allt för mycket volym – och med allt för mycket menar jag så mycket volym vad som helst kan tappa efter ett 12h-pass på jobbet: efter det slokar hela jag, haha!

Den smular inte under dagen, den klarar av lättare nederbörd och är inte speciellt svår att ta bort. Jag tycker att det är en bra mascara, både till vardag och fest, och ger mig det jag vill ha – svärta, volym och definierade fransar. Vad tycker ni om Go Extreme!, har ni testat den? 

 Maybelline The Colossal Go Extreme! Volume Mascara har ett rekommenderat pris på 145 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.