emiran_201403021991

Sent i förra veckan fick jag hem LE-produkterna ur Maybellines The Summer Heat Wave-collection: Color Show Bleached Neons 241 Sun Flare, 242 Coral Heat, 243 Tropink, 244 Chic Chartreuse samt Master Precise liquid liner i Parrot Blue & Jungle Green.

Lacken är verkligen urläckra med sin ”urblekta” neonfärg och jag tror verkligen att dessa kommer bli storfavoriter i sommar till härligt gyllenbrun hud (eller en förhoppningsvis lättare nyans av mindre likblek för min del). Eyelinerälskare som jag är håller jag tummarna på att Master Precise är så bra som jag hoppas att de är – både den blå och gröna är kanonfina – och förhoppningsvis är de hållbara och lätthanterliga som en eyeliner ska vara.

Har ni sett produkterna i butik än, vad tycker ni om dem?

Maybelline Color Show Bleached Neons har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Master Precise Liquid Eyeliner har ett rekommenderat pris på 99 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.