emiran_201403021992 emiran_201403021993
Jag fick ju hem ett par ex av IsaDora’s nya Gel Lacquer för ett par veckor sedan och jag var inte långsam på att testa dem men desto segare på att få upp ett inlägg om det. Jag testade 222 Pink Bomb, en av de rosa nyanserna i den rätt klassiska och säkra färgskaran som släpptes i slutet av april.

Det krävdes två (jag hade nog tagit tre om jag inte varit på språng) lager för att få det relativt täckande och det torkade fint med det tillhörande överlacket som i kombination med solljus härdar till en läcker gel-aktig yta. Fram till dag 3 höll sig Pink Bomb relativt felfritt men det chippade en aning dag 4 och dag 6 tog jag bort det helt. Någonting jag reagerade på var hur matt och glanslöst lacket blev med tiden (redan dag 3) och därefter, i kombination med att det lossnat i större flagor dag 4 där någonstans, såg det inte särskilt läckert ut längre.

IsaDora Gel Lacquer är ett bra alternativ för de som inte vill härda med uv-lampa utan bara vill ha en glossig glansig gel-finish utan direkta tillbehör (okej då det tillhörande överlacket krävs ju dock). Jag gillar ju att byta lack flera gånger i veckan så det kliade mest i mina fingrar att ha ett och samma lack på mig hela tiden, haha, men annars tycker jag att det är ett fint komplement. Jag hoppas att det kommer komma i lite fler nyanser framöver, så att det finns lite mer att välja på.

Har ni testat IsaDoras Gel Lacquer, vad tycker ni om dem?

IsaDora GelNail Lacquer & IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat har ett rekommenderat pris på 89 SEK flaskan

You May Also Like

2 comments

Reply

Jättesnygg färg! Tycker dock att det vekar tråkigt att det mattas ner så fort, mina lack sitter ju i en vecka utan chipp och håller glansen med vanligt snabbtorkande överlack.. Så för mig känns detta bara överflödigt..

Reply

Ja jag tycker också att det är synd att det chippar som det gör. De är fina men jag kommer nog köra på mina ”vanliga” än dessa. Kanske om det är några av nyanserna som lockar, såklart.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.