emiran_201403021856

IsaDora Eye Shadow Quartet Savannah Sunset är min absoluta favoritprodukt ur Savannah Bronzing 2014 som lanserades för några veckor sedan. Kollektionen går i savannens och naturens anda i toner som brunt, mjuka koraller, brons och guld.

Savannah Sunset Eye Shadow Quartet består av fyra skuggor i champagne, mjuk korall och behagligaste brunt. Här nedan har jag swatchat skuggorna över IsaDora Eyeprimer.

emiran_201403021865

emiran_201403021863

Skuggorna är välpigmenterade, lätta att jobba med och känns nästan krämiga när man arbeta med dem. Det är en himla massa sparkle-sparkle i dem och det är lätt att få skimmer precis överallt om man inte är försiktig och minns att man har använt dem (hände mig, hade fint glitter lite all over kindben och allt)

Jag tycker att de tre första skuggorna är de riktiga vinnarna i Savannah: den bruna skuggan är tjusig den med, men jag hade tyckt att den lite kallare, ev matt, skugga hade passat ännu bättre till de andra tre. De fungerar väldigt bra tillsammans och jag har använt den här flera gånger i veckan för att få till den där makeup-but-no-makeup-looken.

Vad tycker ni om Savannah Sunset, är det en palett i er smak?

IsaDora Eye Shadow Quartet Savannah Sunset (LE) har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, H&M, ELEVEN.SE, NELLY.COM, ICAMAXI OSV.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.