emiran_201403022005emiran_201403022011

Bare It All

emiran_201403022009Bare It All + Undress To Impress

Maybelline släppte sin Stripped Nude’s kollektion nu i Maj och 4 av de limiterade produkterna var nya nyanser av Maybelline Color Show Nailpolish. Bare It All och Undress To Impress var två av dem och jag valde att bära dem tillsammans. Jag har 2 lager Bare It All här över och toppade det senare med 1 lager Undress To Impress.

Det första lagret BIA var aningen skirt men det blev bättre med ett annat. UTI ser väldigt tät-glittrigt ut i flaskan men är desto skirare väl på nageln. Klart, jag hade kunnat ha ett par lager till för att få lite mer guldglitter på naglarna men jag tyckte att det var rätt fint att bara ha litegrann. Först tyckte jag att produktsläppet var lite trist till våren och allt, men lacken i sig är rätt fina ♥

Maybelline Color Show har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.