emiran_201403022002emiran_201403022003

Twist-up Gloss Stick 14 Rio Red, 15 Knock-out Pink

IsaDora Twist-Up Gloss Stick har fuktgivande egenskaper och liksom smälter på läpparna när de appliceras. Läpparna ser både mjukare och fylligare ut samtidigt som de får en härlig glossig finish vid användning. De är uppskruvningsbara och behöver inga extra tillbehör för att vässas – bara ready to go! Nyanserna Rio Red & Knock-Out Pink lanserades i och med IsaDoras Sunset In Rio-kollektion som släpptes för några veckor sedan.

emiran_201403021874

Knock Out Pink

emiran_201403022001

Rio Red

Jag har testat TUGS tidigare men aldrig någon som faktiskt gett speciellt mycket färg utan mest återfuktat och verkat mjukgörande. Knock-Out Pink och Rio Red är däremot mer pigmenterade än jag väntat mig. Man behöver jobba med dem för att bygga upp en riktigt knallig ton, men det är inte mer än att dra ett par extra svep över läpparna för att få önskvärd effekt.

KOP är riktigt power-rosa och passar riktigt fint till en lättare make-up, och Rio Red är lite tomat-ish-knallröd och är även den riktigt tjusig till en lättare makeup. Naturligtvis passar de bra till en lite mer effektfull makeup med! Jag har ju helt och hållet gått in på det här med bjära läppar (och jag som har haft sådana problem med det!) och blir alldeles till mig av sommarens alla nytillskott. Jag gillar verkligen dessa två, de ligger alltid nära till hands i handväskan när jag är ute på språng.

IsaDora Twist-up Gloss Stick har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa bland annat H&M, KICKS, ÅHLÈNS, ELEVEN.SE, NELLY.COM osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Schniggt!

Reply

Tack! Fast du är schnyggare!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.