emiran_201403022013emiran_201403022023

Yves Rocher Youthful Glow Foundation är ombloggad, omtyckt – och en ny storfavorit hemma hos mig ♥ YRYGF innehåller pärlemor omsluten av rosvax för att ge ett naturligt, jämnt och ungdomligt resultat. De ljusreflekterande egenskaperna bidrar till en exklusiv lyster samtidigt som Youthful Glow lämnar ett sidenmatt resultat. Jag har nyansen Beige Rose 000.

 Youthful Glow kommer i en glasflaska med roséfärgad pump. Jag tycker att man får en lyxig feeling när man ser den men det jag saknar är ett lock som skyddar neccesärer från olyckor. Annars fungerar det lilla låset alldeles utmärkt men en kork är ändå att önska. Den är lätt parfymerad (varför?) och luktar rosor, men väl på huden lägger man inte märke till det.

YRYGF ger ett fint, jämnt resultat vid applicering. Jag föredrar att använda Real Techniques Expert Face Brush, då jag tycker att foundationen blir mycket jämnare och smälter in bättre i huden. Den neutraliserar mina röda partier runt munnen (fula acneärr) och runt näsan. Dessa partier behöver dock en touch-up under mina riktigt långa jobbdagar, men det tycker jag det är värt. Porerna blir avsevärt mindre synliga och huden ser frisk och fräsch ut.

Hållbarheten är trots allt riktigt bra, men jag blir alltid (som med precis allt annat) av med makeup-en på näsan. Jag förstår bara inte vad det är, men ingenting sitter på min näsa oavsett vad jag gör för att försegla det: Primer, toner, Face Mist, puder osv. Det är lite småfrustrerande men i sig inte den här foundationens fel.

Jag är riktigt nöjd med Youthful Glow, allt ifrån att den faktiskt finns i en nyans som passar mig och att den inte blir kakig på huden efter en längre tids bärande. Den är lätthanterlig, lättapplicerad och ger ett kanonresultat. Jag kommer definitivt köpa en ny flaska när den jag har är slut. Så Viola, du behöver inte alls oroa dig för att jag inte skulle gilla den!

Har ni testat Youthful Glow, vad tyckte ni i sådana fall?

Yves Rocher Youthful Glow Foundation innehåller 30 ml och har ett rekommenderat pris på 179 SEK.

You May Also Like

7 comments

Reply

Ahhh, blir galen! Haha, måste också köpa :P

Reply

Jag måste köpa en ny flaska snart, så himla nöjd ^^

Reply

Åååh! Har den här väntandes på mig på utlämningsstället men har lovat mig själv att vänta med att hämta tills på torsdag när jag har skrivit sista tentan, haha! Är SÅ nyfiken ju! :D

Reply

Hahaha ja så kan man ju också göra :P Har du hämtat den än,vad tyckte du? :)

Reply

MEN, jag har exakt samma näs-problem!!! SÅ frustrerande!

Reply

Tack och lov, jag är inte ensam!Nä men alltså jag har ingen aning om vad det beror på. Har du någon idé? :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.