emiran_201403022025emiran_201403022028

Essie QUICK-E DROPS är nyheten för oss som inte har tid att vänta på att nagellacket torkar långsamt. Quick-E Drops ska ge en fin och jämn finish som skyddar nagellacket som ett vanligt överlack. Med 1-2 droppar på nageln (utan att vidröra ytan) förseglar man nagellacket på ett kick.

Jag som alltid använder snabbtorkande överlack är kanonnyfiken på om den här lilla godbiten kan konkurrera med mina två stående favoriter Seche Vite och Poshe. Jag har tidigare testat liknande ”droppar” från Yves Rocher men inte riktigt tyckt att det varit min grej. Jag tänkte testa QED nästa gång jag lackar naglarna så får vi se vad som händer.

Har ni testat Quick-E drops, har ni fått någon uppfattning om det än?

Essie Quick-e Drops lanserades v. 21 och kommer finnas tillgängligt på Åhléns, Kicks, Lindex & H&M. Rekommenderat pris 145 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.