emiran_201403022039-2

emiran_201403022038-2

emiran_201403022040

emiran_201403022037

emiran_201403022036-2

Eventet med Real Techniques tillsammans med Pixiwoo-systrarna Nic & Sam som gick av stapeln i tisdags var verkligen jättekul att kunna närvara vid. Vi fick lite info om hur idén skapades, hur Real Techniques samarbete med Sam (och nu även Nic) fungerar och hur de nu försöker etablera sig mer worldwide än bara i USA/Storbritannien. Det verkade inte som att de riktigt förstod hur stort märket var med tanke på att nästan alla hade testat några av deras borstar!

Nic & Sam var hur trevliga och gulliga som helst och jag kan verkligen förstå hur det kommer sig att de lyckas så bra med sitt jobb. De är skitsnygga, de är kanonduktiga och de verkar otroligt jordnära och förstående för hur saker och ting fungerar och är.

Till min förskräckelse har filerna på min kamera skadats, så det saknas en hel hög bilder och de som finns kvar är mer eller mindre inte speciellt bra alls. Snacka om att jag blev besviken när jag kom hem och såg hur allt såg ut, och hur det inte såg ut. Malin har fått till en hel hög bättre bilder än  mig, kika gärna in hos henne.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jättesnygga bilder ju!! Och superkul att träffa dig igen. Kram

Reply

Taack! Och absolut, det var jättekul att träffa dig med :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.