KICKS CREAM MATTE LIPSTICKS EXOTIC & FILM STAR

emiran_201403022029 emiran_201403022031

KICKS Cream Matte Lipstick hör till KICKS’s eget nyligen utökade produktsortiment som lätt appliceras på läpparna och beskrivs vara ett pigmentrikt hållbart läppstift med vårdande egenskaper. Jag blev kär i nyanserna Exotic (till vänster) och Film Star (till höger) och bestämde mig för att köpa båda nyanser för mina födelsedagspengar (tack farbror!).

emiran_201403022035

KICKS Creme Matte Lipstick Exotic, Film Star

Ska jag vara ärlig har jag inte hunnit bära någon av nyanserna för att jag jobbat nonstop (med uppehåll för Sthlms-trippen i tisdags där brighta läppar inte kändes på kartan i regnet) och därför står de och skriker på mig här hemma att testas. Vad jag har hunnit är att swatcha dem på min arm och jag kan inte göra annat än att springa runt lite i ren lycka!

Pigmenteringen är helt OTROLIG (som ni kanske ser) och även om det inte riktigt säger hur de är att bära glider de på armen med lätthet och känns mjuka och fina. Jag kommer kasta mig efter dessa i helgen då jag är ledig och hoppas på att ta lite bilder på dem när jag bär dem.  Alltså Exotic är så grymt snyggt och Film Star, ja jag kan inte riktigt beskriva nyansen som är något mellanting av knalligt rött kombinerat med korall och en hint rosa. Amazeballs!

Har ni testat några av dessa, vad tyckte ni i sådana fall?

KICKS Creme Matte Lipsticks kostar  99 SEK och finns bland KICKS nya utökade sortiment.