emiran_201403022054

 St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse är en brun-utan-sol med lättviktsformula som är framtagen för att skapa en naturlig och fantastisk färg när solen på ett eller annat sätt inte ska, bör eller kan användas som hjälp på traven. Moussen beskrivs vara både lättapplicerad och snabbtorkande, vilket underlättar för den som söker efter lite mer färg på vardagen. Innehållande Aromaguard™-doftteknologi dämpas den omisskänneliga brun-utan-sol-doften vi annars älskar (not) så mycket och en härlig dust Aloe Vera bidrar till att den jämna, perfekta och naturlig färgen varar längre.

emiran_201403022056

St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse

emiran_201403022055

St. Tropez Application Mitt

Jag är blekfisen personifierad och skulle behöva bosätta mig på en plats där solen aldrig går ner för att få någon som helst färg på kroppen. De gånger solen faktiskt tar på mig blir jag bara röd och önskar all olycka till mina stackars riviga lakan samtidigt som jag brukar förbanna mina nordiska gener. Jag har (nästan) gett upp tanken på att bli solkysst på sommaren genom riktigt solsken och har bestämt mig för att jag ska (på tiden!) försöka mig på brun-utan-sol istället. Jag vet inte varför det tagit så lång tid att komma till insikt, men nu har stunden kommit och jag är redo för ränder, ojämna brännor och konstiga doftsammansättningar. Eller inte då, om man nu ska hoppas och tro på alla lovord som skrivits om St. Tropez produkter.

Har ni testat St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse, vad tyckte ni i sådana fall?

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240 ml har ett rekommenderat pris på 498 SEK och St. Tropez Applicator Mitt har ett rekommenderat pris på 59 SEK. Tips: KICKS har fram till 10 juni 25 % rabatt på solskydd- och BUS-produkter (det var där jag köpte mina). St. Tropez sortiment finns bland annat att köpa på KICKS, ELEVEN.SE, LYKO.SE & NELLY.Com

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.