emiran_201403022041-2

Maybelline Color Shop Bleached Neons (LE) släpptes för några veckor sen och är lack där vitt och neon kombinerats för att få en urblekt neoneffekt.  Jag gillar neon och jag gillar pasteller – jag blev upp över öronen glad när jag såg vad Maybelline skulle bjuda på till sommaren.

Lacken är en del av Maybellines sommarkollektion Summer Heat Wave och kommer finnas för försäljning så länge det finns några ex. att tillgå. Jag tror att dessa har gått åt som smör i solsken, i alla fall här i Norrköping. Jag var nere en sväng på stan igår och stället var totalt barskrapat!

emiran_201403022042

241 Sun Flare, 242 Coral Heat, 243 Tropink, 244 Chic Chartreuse

Jag har lagt tre lager av respektive lack på swatch-hjulet här ovan. Lacken torkar semi-matt och får en rätt snygg vinylgloss-finish när det väl torkat. Jag har ändå valt att använda överlack när jag burit lacken, men det har mest med att jag velat att de skulle hålla så länge som möjligt. De var helt okej att lacka med, lite jobb var det allt, men inte överdrivet mycket. Det är ju ändå neon vi snackar om, det är inte alltid det roligaste att lacka med.

Jag tycker nog att Coral Heat är mer korallish än vad som syns på swatchbilden, lite mer som nyansen det har på flaskfotot ovanför. Det här med att fota neon alltså, det är bara till besvär, haha. Det enda jag inte faller för sådär hejdlöst är Sun Flare, jag tror inte att det kommer se särskilt smickrande ut till min hudton. De andra tre däremot, mums!

Vad tycker ni om Bleached Neons, är det något som lockar er?

Maybelline Bleached Neons (LE) säljs under begränsad tid och finns att köpa på ex. Åhléns och KICKS. Har ett rekommenderat pris på 39 SEK (KAAAP!).

You May Also Like

4 comments

Reply

Härligt inlägg, alltid kul med nagellack. Tycker alla ser intressanta ut, såg på webben att de fanns i blått oxå men de kanske inte gäller för svergie vilket är lite synd tycker nämligen den färgen var snyggast ^^

Reply

Åh, finns de i blått? Det hade jag ingen aning om. Ibland har vi (eller ja rätt ofta då) otur i och med att allt inte kommer hit :(

Reply

Guuud så snygga de är!

Reply

Visst är de? De är kanonläckra :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.