GARNIER AMBRE SOLAIRE DRY MIST

emiran_201403022052

Garnier Ambre Solaire Dry mist tillhör den nya generationen solvård och är ett solskydd med torrspray-formula som ger ett optimalt skydd mot UVB och UVA strålarFormulan innehåller ett effektivt UVA- & UVB-filtersystem med fotostabilt  skydd och patenterat Mexoryl®XL, som effektivt skyddar mot solens strålar. Med sin ultralätta konsistensen absorberas den snabbt utan att lämna vita spår eller en fet film på huden.”


emiran_201403022053

Ambre Solaire Dry Mist kommer i SPF 10, 20 & 30 och kommer i en smidig shake-well-before-use-flaska med spraymunstycke. Den har den där omisskännliga doften av solskydd (kommer vi någonsin komma ifrån den?) som vi älskar att gilla lite mindre mycket.

Min kropp skriker efter solskydd den här tiden på året och jag är så glad att det faktiskt finns kladdfria och lättapplicerade solskydd som går att bära med sig i väskan om man är ute på en längre tripp och behöver ”fylla på” skyddet under dagen.  Den absorberas verkligen snabbt in i huden och jag har bara vid en överdosering (jag vet inte riktigt vad som hände) fått känslan av att ha blivit doppad i ett mindre sandbad. Användarvänlig och klibbfri har Dry Mist, trots doften (WHYYY, WHYY!), blivit en bra kompis här hemma.

Den kommer nog aldrig konkurrera mot min storfavorit Silk Hydration (som luktar himmel) från Hawaiian Tropic, men den är en värdig konkurrent i alla fall rent utförande- och användarmässigt. Vad tycker ni om Ambre Solaire Dry Mist, hiss eller diss?

Garnier Ambre Solaire Dry Mist har ett rekommenderat pris på SPF 10/139, SPF 20/149, SPF 30/159 SEK och finns bland annat på KICKS och Åhléns.