emiran_201403022072

Waterclouds välkomnar den svenska sommaren med att påminna oss om att deras produkter lätt kan användas till den där ”naturligt strandchica” looken vi ofta eftersträvar den här tiden på året. Waterclouds produkter produceras här i Sverige och är speciellt framtagna för att passa skandinaviskt hår.

emiran_201403022070

Waterclouds Fixing Hairspray är en lättviktig hårspray innehållande UV-skydd som ger ett hållbart resultat samtidigt som den behåller hårets glans. Rekommenderat pris: 146 SEK.

emiran_201403022068

Volume Hair Mousse innehåller även den UV-skydd och ger volym och stadga till håret. Arbetas in i torrt eller handdukstorkat hår och fönas, eller lufttorkas. Rekommenderat pris: 146 SEK.

emiran_201403022071

Volume Ocean Mist är en ”spray med saltvattenkänsla” som ger struktur, definition, stöd och hållbar volym. Vårdar och stärker håret genom mineralerna som hämtats från Golfströmmen. Rekommenderat pris: 125 SEK.

Jag är verkligen urkass på att ta mig tid att göra saker med mitt hår året om. Nu är det jag-kan-inte-göra-något-alls-med-det-längd och det hänger mest platt på huvudet och ser allmänt trist och tråkig ut. Waterclouds får mig ju väldigt sugen på att göra någonting mer med håret, kanske TILL OCH MED på vardagarna. Vad brukar ni göra med ert hår?

Har ni testat några av Waterclouds produkter?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.