emiran_201403022073

IsaDora IsaDora IsaDora: jag vet knappt var jag ska börja! Det fullkomligen SPOTTAS ut nyheter, den ena mer spännande än den andra, och jag hinner knappt med i svängarna. Men det är inte till att klaga, det är så himla roligt, men det blir svårt att hinna med att publicera allt.

IsaDora Gel Nail Lacquer French Manicure är nästa steg i gel-lack-utan-lampa-klättrandet och är helt enkelt gel-lack för den fransk-manikyr-älskande användaren eller för den som helt enkelt vill testa det för första gången. Det släpps fyra helt nya lack: 215 Clear, 216 French Tip, 217 French Pink & 218 French Nude.

emiran_201403022075emiran_201403022076

215 Clear, 216 French Tip, 217 French Pink, 218 French Nude, 210 Top Coat

Hela grejen med IsaDoras Gel Nail Lacquer är att de ska appliceras i solljus för att gel-effekten ska ta fart. För att få en läcker fransk manikyr med IsaDoras nya lack gör man såhär:

Börja med att applicera 216 French Tip på nageltippen och låt det torka. French Tip har en ”smal” precisionsborste för att underlätta appliceringen (jag skulle nog säga att borsten är ’normal’-bred i jämförelse med IsaDoras vanliga breda pensel. Applicera sedan 217 French Pink, eller 218 French Nude (jag använde två lager) och vänta i 3 minuter till dess att lacket torkat ordentligt. Applicera sedan ett lager 210 Top Coat och voila – härligt snygg fransk manikyr på ett kick!

Jag tyckte att det var ett helt okej sätt att göra en snabb fransk manikyr på: det skiljde sig inte mycket från andra kit jag testat (förutom att detta är en gel-variant då). Det enda jag tyckte var lite knepigt var att få till jämna tippar med den så kallade precisionsborsten, den var lite väl bred för min smak (om vi nu ska snacka precision alltså). Annars tyckte jag att själva lackningen fungerade snabbt och smidigt och gav ett fint glansigt resultat.

Min ”manikyr” höll sig i ett par, tre dagar, men då ska det tilläggas att jag städade rätt hysteriskt under tiden och gjorde en hel del som gjorde att naglarna tog rätt mycket stryk. IsaDora lovar annars att deras gel-lack ska sitta i upp till en vecka men i det här fallet gjorde det inte det (men det berodde ju ev. på omständigheterna!).

IsaDora Gel Nail Lacquer French Manicure finns i butik från och med v. 22 (två veckor sen) och har ett rekommenderat pris på 89 SEK lacket. Köper man ett ”vanligt” gel-lack samt ett Top Coat, får man det till ett kombinationspris på 149 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Hej vännen, har du läst artikeln om Invima/IsaDora och hur de behandlar sina anställda? Gillar inte IsaDora längre… :(

Reply

Jag såg artikeln du skickade, helt bananas! :s

Reply

Jag älskar din nya bloggdesign!!

Reply

Tack så mycket :) Det är dock Malin (molkan) som ska ha all ära, hon har gjort ett kanonfint jobb!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.