NOTD: OPI COCA COLA RED

emiran_201403022078 emiran_201403022079 emiran_201403022080

Coca Cola Red är ett av OPI’s sommarlack och lanserades med kollektionen Icons Of Happiness, där OPI valt att samarbeta med Coca Cola. CCR är ett klassiskt rött krämlack och är framtagen för att matcha den ikoniska coca-cola-röda nyansen de flesta kan härleda sina referenser till.

CCR var rätt fantastiskt att lacka med faktiskt. Det täcker med ett lager, det glider på nageln som smör och formulan är verkligen to die for. Jag har ingenting att klaga på angående det här lacket. Visst, det är kanske i sig inte JÄTTESPECIELLT, men för mig är det rätt speciellt då det är ett av de få röda lack jag trivts att bära i mer än en dag. Jag är inne på dag 3 nu och jag kommer låta det sitta kvar till det börjar ge med sig. High points från mig! 

Vad tycker ni om Coca Cola Red, är det något ni fastnar för?