Skärmavbild 2014-06-22 kl. 11.47.54

 

Det blev lite ofrivilligt tomt med inlägg här under midsommarhelgen. Jag har jobbat som en tok (12h-pass midsommarafton och dagen innan och bara kväll innan det) och jag har knappt varit mer än hemma och snurrat i hallen innan det varit dags att dra iväg igen. Igår strosade jag och min sambo runt i Söderköping och firade lite försenad 3-årig förlovningsdag. Det har varit rätt omtumlande den senaste tiden – på ett bra sätt förvisso – så det var skönt att få lite tid tillsammans. Senare i sommar ska vi äntligen få komma iväg på vår första semester tillsammans (det har bara dröjt 7 år!) och jag kan säga såhär: OM JAG LÄNGTAR 

Jag hoppas att ni haft en fin midsommarhelg och att ni ätit gott med nära och kära. Jag hoppas på att kunna dra igång här så snart som möjligt igen, det blir ju lite roligare att trilla in här då. PUSS!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.