emiran_201403022091

Jag har varit nyfiken på NYX Butter Gloss i evigheter efter otaliga swatches och omdömen från Youtube men aldrig kommit mig för att köpa några (fast det har varit bra nära typ väldigt många gånger). Ni kan tänka er att jag blev glad när min kusin, som pluggat i ST. Barbara i över ett år, gav mig den här trion i present när vi sågs i samband med min lillasysters student.

Apple Strudel, Éclaire & Cherry Pie är tre nyanser som jag tittat på flera gånger om och jag älskar den vaniljkola-aktiga doften och den mjukgörande effekten de har på mina läppar. Bara förpackningen gör att jag önskar att jag ägde flera och vi får se vad som händer på den fronten senare i sommar!

Har ni testat NYX Butter Gloss, vad tyckte ni? Jag lovar att jag ska visa mer av mina tre!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.