emiran_201403022081

Tidigare i vår släppte The Body Shop en rad nya produkter i en helt ny sorbetformula. Med sina vårdande egenskaper ska Aqua Boost, med sin superlätta sorbet-aktiga formula, ge ett svalkande och återfuktande resultat samtidigt som huden blir mjuk och len. Sorbeten kommer i en blekrosa frostad glasburk med skruvlock innehållande 50 ml.

emiran_201403022082

Jag blev eld och lågor när jag fick Aqua Boost i ett maffigt pressutskick tidigare i år och började använda den på stört. De första dagarna kändes ansiktet silkeslent, krämen – eller sorbeten – gav en svalkande effekt och jag var helt enkelt toppennöjd. Efter ett par veckor började jag dock få en hel del småkvisslor jag annars inte brukar lida av och plötsligt hade jag en drös finnar i panna, runt munnen och på kinderna (där jag vanligtvis inte har finnar alls).

Först trodde jag att det berodde på att jag var stressad – jag är inne i en väldigt hektiskt period i livet just nu – men fick en sådan där hm-jag-undrar-om-uppenbarelse och slutade använda Aqua Boost och sedan dess har min hud nästan helt återställts. Jag får finnar och kvisslor då och då (som jag alltid fått), men de där riktiga hoperna av bekymmer har försvunnit helt och hållet. Sedan läste jag recensionen Malin skrev och insåg att jag inte var ensam om upplevelsen!

emiran_201403022085

Så nej, för min del fungerade inte Aqua Boost alls, även om det hade varit trevligt om den gjorde det. Jag älskar den mjuka, lätta konsistensen och hur den känns svalkande mot huden, men jag älskar inte resultatet den gav. Dessutom upplevde jag att, om man använde lite för mycket, att den liksom korvade sig på huden. Nä, det blev ingen bra kaka av det där.

Hur har ni upplevt Aqua Boost, har ni haft liknande upplevelser? Fungerar den bra för er? Berätta gärna!

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet har ett rekommenderat pris på 215 SEK. Finns att köpa på thebodyshop.se, i The Body Shop’s butiker och på div. Åhléns-butiker.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har inte testat just den, men en dagkräm från deras Vitamin E-serie och den gav mig en allergisk reaktion efter några dagars användning :/ fick småprickiga röda kliande eksem. Har aldrig fått en sån reaktion förut, så jag blev jättechockad.

Reply

Men nej vad jobbigt! Hur gick det för dig att bli av med eksemen sen? Det verkar som att det är något i Vitamin E-serien som inte alla riktigt klarar av :s ska kolla över den där innehållsförteckningen lote bättre.

Reply

EXAKT så blir det för mig när jag använder den också! Sjukt tråkigt när den är så härlig annars. Köpte min ganska nyligen och har efter det fått massa småfinnar där jag vanligen inte brukar få finnar. Efter en snabb googling hamnade jag här på din blogg, haha. Då vet jag iaf att jag inte är ensam.

Reply

Åh Gud vad trist att det blev så för dig med! Jag vill ju bara vilja gilla den för att den verkar vara så bra men nä, det fungerade inte alls för mig heller. Har du blivit av med dina småplitor än? Min hud är fortfarande inte riktigt glad på mig än.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.