THE BODY SHOP VITAMIN E AQUA BOOST SORBET RECENSION

emiran_201403022081

Tidigare i vår släppte The Body Shop en rad nya produkter i en helt ny sorbetformula. Med sina vårdande egenskaper ska Aqua Boost, med sin superlätta sorbet-aktiga formula, ge ett svalkande och återfuktande resultat samtidigt som huden blir mjuk och len. Sorbeten kommer i en blekrosa frostad glasburk med skruvlock innehållande 50 ml.

emiran_201403022082

Jag blev eld och lågor när jag fick Aqua Boost i ett maffigt pressutskick tidigare i år och började använda den på stört. De första dagarna kändes ansiktet silkeslent, krämen – eller sorbeten – gav en svalkande effekt och jag var helt enkelt toppennöjd. Efter ett par veckor började jag dock få en hel del småkvisslor jag annars inte brukar lida av och plötsligt hade jag en drös finnar i panna, runt munnen och på kinderna (där jag vanligtvis inte har finnar alls).

Först trodde jag att det berodde på att jag var stressad – jag är inne i en väldigt hektiskt period i livet just nu – men fick en sådan där hm-jag-undrar-om-uppenbarelse och slutade använda Aqua Boost och sedan dess har min hud nästan helt återställts. Jag får finnar och kvisslor då och då (som jag alltid fått), men de där riktiga hoperna av bekymmer har försvunnit helt och hållet. Sedan läste jag recensionen Malin skrev och insåg att jag inte var ensam om upplevelsen!

emiran_201403022085

Så nej, för min del fungerade inte Aqua Boost alls, även om det hade varit trevligt om den gjorde det. Jag älskar den mjuka, lätta konsistensen och hur den känns svalkande mot huden, men jag älskar inte resultatet den gav. Dessutom upplevde jag att, om man använde lite för mycket, att den liksom korvade sig på huden. Nä, det blev ingen bra kaka av det där.

Hur har ni upplevt Aqua Boost, har ni haft liknande upplevelser? Fungerar den bra för er? Berätta gärna!

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet har ett rekommenderat pris på 215 SEK. Finns att köpa på thebodyshop.se, i The Body Shop’s butiker och på div. Åhléns-butiker.