4 comments leave one →

 1. Jag har inte testat just den, men en dagkräm från deras Vitamin E-serie och den gav mig en allergisk reaktion efter några dagars användning :/ fick småprickiga röda kliande eksem. Har aldrig fått en sån reaktion förut, så jag blev jättechockad.

  Reply
  • Emilie/vintertroll

   Men nej vad jobbigt! Hur gick det för dig att bli av med eksemen sen? Det verkar som att det är något i Vitamin E-serien som inte alla riktigt klarar av :s ska kolla över den där innehållsförteckningen lote bättre.

   Reply
 2. EXAKT så blir det för mig när jag använder den också! Sjukt tråkigt när den är så härlig annars. Köpte min ganska nyligen och har efter det fått massa småfinnar där jag vanligen inte brukar få finnar. Efter en snabb googling hamnade jag här på din blogg, haha. Då vet jag iaf att jag inte är ensam.

  Reply
  • Emilie/vintertroll

   Åh Gud vad trist att det blev så för dig med! Jag vill ju bara vilja gilla den för att den verkar vara så bra men nä, det fungerade inte alls för mig heller. Har du blivit av med dina småplitor än? Min hud är fortfarande inte riktigt glad på mig än.

   Reply

Leave a comment

Theme developed by Difluir - http://themes.difluir.com