emiran_201403022107 emiran_201403022109 emiran_201403022110

Jag har en ny favoritskugga här hemma: KICKS Baked Eye Colour Warm Rock.  WR är en härlig varm, brun ögonskugga med mycket finmalt skimmer kombinerat med större glitterpartiklar. Jag har använt den ensam över hela locket och burit den både med och utan eyeliner. Jag tycker att den passar riktigt fint till mina grå-blå-melerade ögon och skimret ger den det där lilla extra.

Här ovan är den swatchad på bar hud utan någon primer under. För att vara en bakad ögonskugga tycker jag att den är riktigt fint pigmenterad och fäller inte sådär makalöst mycket som jag tidigare har erfarit från skuggor med samma formula. Med primer har skuggan suttit som berget hela dagen och har inte creasat märkbart.

Har ni testat KICKS bakade ögonskuggor? Vad tycker ni? Jag är lite nyfiken på de champagnefärgade skuggorna som också släppts. Jag såg någon som hade lite rosa i sig, den såg kalasfin ut!

KICKS Baked Eye Colour kostar 99 SEK och finns att köpa på KICKS.se och i kicks-butiker runt om i landet.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh, är sjukt sugen på dem och rougen. Ska iväg och se om jag hittar dem imorgon :)

Reply

Rougen ser verkligen fina ut! Köpte du något sen? :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.