emiran_201403022111 emiran_201403022112

Jag har använt mina Butter Gloss från NYX varje dag sedan jag fick setet med Apple Strudle, Èclair och Cherry Pie från min kusin. De är verkligen så toppen som jag hoppats på och SÅ fina! Jag älskar den vaniljkola-ischiga doften, den mjukgörande känslan på läpparna och att de är helt – AMAZING – klibbfria. Èclair och Apple Strudle är tillräckligt skira för att jag ska kunna bära dem på jobbet medan Cherry Pie får vänta tills jag kommer hem och inte ska vara så himla neutral.  De är inte superpigmenterade utan blir mer åh-där-finns-en-hint-av-färg-av-respektive-nyans!

emiran_201403022118

Apple Strudel

emiran_201403022114

Èclair

emiran_201403022120

Cherry Pie

Cherry Pie då är den nyans är den mest pigmenterade av de tre, men både Apple Strudle och Èclaire är sådär käckt läckra och jag gillar att de går att bygga på för att få lite mer färg om man vill. Till vardags, och då tänker jag på mitt jobb (gud vad jag tjatar om jobbet) passar det mig kalasbra.

emiran_201403022121

Soooo Shiny!

Nu ska jag bara försöka hålla fingrarna borta från att köpa hela högen, men jag är bra sugen vill jag lova! Dessutom har jag spanat in flera av läppstiftvarianten: NYX Butter Lipsticks. De verkar ju lika fina de! Har ni testat NYX Butter gloss,vad tycker ni om dem? Har ni några favoritnyanser ni vill tipsa om?

NYX Butter gloss finns exempelvis att köpa på Eleven.se och har där ett rekommenderat pris på 75 SEK. På Nelly.com kan man köpa setet som jag fick i present för 189 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

jag har apfel strudel och jag gillarn! funderar också på att införskaffa någon/några av läppstiftsvarianten, känner jag mig själv rätt lär det väl bli ett par… och säkert fler av dessa lipgloss .S

Reply

Jag vill också ha några av stiften, de ser ju hur fina ut som helst! Jag kommer få be min sambo att hålla i min plånbok när vi åker till NY, annars får jag väl med mig alla 22 hem :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.