emiran_201403022126 emiran_201403022122 emiran_201403022125

Don’t Bossa Nova Me Around är ett av mitt av mina absoluta favoritlack från OPI i år. Det släpptes med vårens Brazil-kollektion och är så fint att jag – ni har hört det förr -smått avlider.

Det är fräscht, det är läckert, det är plain-no-plain och står ut med sin grå-nude-ish-gud-hur-ska-jag-förklara-det-nyans. Det har en kanonfin formula och krävde bara två tunna lager för att få en fin täckning och med ett lager Seche blev det glansigt och hållbart. Jag är verkligen svag för den här  typen av lack (lika svag som för grönt, blått och glitter!) och har blivit mitt to-go-lack när jag behövt ett safe-card och inte riktigt vågar chansa på ett otestat lack.

Vad tycker ni om DBNMA, gillar ni det lika mycket som jag?

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat nelly.com, Eleven.se, Åhléns, KICKS osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.