toofacedneeds

Ett av mina absoluta favoritmärken är nog Too Faced. Deras förpackningar är to die for, produkterna är häpnadsväckande bra och de slutar aldrig leverera toppenläckra och kanonfina kollektioner. Här är några av produkterna jag suktar lite extra mycket efter just nu.

1. Too Faced Pro Essential Teddy Bear Hair Brush Setis a 5 piece collection of must have makeup brushes.” Jag har en borste från Too Faced som följde med en palett jag fick i present en gång. Annars har jag inte testat några av deras borstar. Jag blev helt kär i det här borstsetet, kolla bara hur fint det är?! Borsten är naturligtvis Cruelty Free! Cirkapris. 664 SEK.

2. Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush Something About Berry. ”Infused with Lingonberry Extract To brighten the skin and impart a radiant glow, this handcrafted baked blusher combines three shades which flatter all skin tones.” Sedan Candy Glow släpptes har jag suktat efter fler nyanser och nu finns alltså ytterligare två. Something About Berry är nog de finaste av de två! Cirkapris. 265 SEK.

3. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick hör till sommarkollektionen 2014 och är ”a smooth and creamy lipstain for the perfect pout.” Jag tycker att nyanserna ser absolut fab ut och jag gillar läpprodukter som sitter där de ska samtidigt som de ger mycket med färg (vad hände med läppfegisen? :P). Finns i fem olika nyanser: Melted Coral, Melted Fushsia, Melted Nude, Melted Ruby & Melted Violet. Cirkapris. 210 SEK.

4. Too Faced Bonjour Soleil Summer Bronzing Wardrobe är en härlig palett fullproppad med skimmer, bronser och glöd. ”This Summer Say Bonjour to a true St. Tropez summer glow with this must have bronzing collection.” OM det är läckert att toppa brännan (fuskbrännan för min del) med lite glow! Jag är jättenyfiken på den här paletten och hoppas att jag åtminstone kan få kika och ta lite på den innan den helt tar slut. Cirkapris. 442 SEK.

Har ni några Too Faced-cravings? Berätta!

Priserna är hämtade från Beautybay.com. Inlägget är INTE sponsrat.

You May Also Like

4 comments

Reply

Skulle väldigt gärna vilja testa några av deras Glamour Dust Glitter Pigments för de ser helt fantastiska ut!

Är även nyfiken på deras läppstift och Better Than Sex-mascaran! :D

Reply

Ja de ser verkligen läckra ut! Jag har inte testat några av deras läpprodukter men jag skulle bra gärna vilja :)

Reply

Äger inte något enda från Too Faced, men är sugen bl.a. på deras ögonskuggor! :)

Reply

Jag har fler paletter från TF, de är jättefina :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.