newyork_2705424b Bildkälla

I sommar har jag och min sambo två veckor semester tillsammans innan vi börjar på våra nya jobb till hösten. Vi har inte varit lediga samtidigt (jag har sommarjobbat varje år) på de 7 år vi varit tillsammans, så nu vi har beslutat oss för att åka till New York i Augusti. Vi har alltid velat åka dit och mellan 16-26 Augusti strosar vi runt bland skyskraporna och allt annat staden har att erbjuda.

Har ni några tips om vad jag/vi inte ska missa får ni gärna höra av er ♥

You May Also Like

4 comments

Reply

Apoteken är ju fantastiska! CVS och Walgreen…. älskar! Den sämsta Sephoran tycker jag var den på Times Square så skippa den. Däremot ligger det bra butiker (bl a Sephora) på Park Avenue om man börjar gå från Union Square och går norrut. På högersidan om man går norrut ligger ett CVS (eller var det Walgreens) där en mörkhyad tjej jobbar på parfymavdelningen – hon är helt fantastisk! Aldrig varit med om en så kunnig person så har du tur jobbar hon om du kommer dit. Sen var vi på outleten vid Jersey Gardens. Jag rekommenderar den framför Woodbury. Den ligger nämligen mycket närmare NY så det är billigare och snabbare att åka dit samt att den har precis lika bra butiker, ge den en heldag om du är shoppingsugen. Biljetter till bussen finns att köpa på busstationen som ligger nära Times Square (glömt vad busstationen heter dessvärre men googla). Om du ska upp i Empire State building så var där 30 min innan de öppnar på morgonen, då slipper du flera timmars kö. Klart värt det och man är ju ändå så morgonpigg när man kommer till NY pga tidsomställningen.

Reply

TACK NINNI, DU ÄR GULD VÄRD! Jag vet ju att du gjort ett antal trippar över havet, måste spana genom ditt arkiv tror jag och se om jag hittar lite mer tips. Jag ska skriva ner allt du tipsade om o min lilla NY-bok, haha. Tack :)

Reply

ett måste är att åka upp i empire state building, absolut! i skönhetsväg så INGLOT!

Reply

HUR KUNDE JAG GLÖMMA INGLOT!? Tack för påminnelsen! Har velat testa INGLOT hur länge som helst men här hemma är det ju lite svårt att få tag på. Empire SB står högt på listan redan ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.