emiran_201403022176kemiran_201403022182

Det började med att jag behövde en ny rengöring. Sedan insåg jag att mitt ansiktsvatten började ta slut. Och sen kom jag till insikt att min dagkräm bara var ett par dagar bort från att ta slut. Ja, ni förstår vad som hände sen va? 

Efter lite surfande och lite kikande föll valet på Yves Rocher Hydra Végétal-serie med rengöring, dagkräm och ansiktsvatten (plus två saker till men det kommer vi till). Jag gillar att ha flera produkter i samma serie och i det här fallet hittade jag en del omdömen (och sen föll jag för det fräscha utseendet – fy mig) och bestämde mig för att slå till. Min sambo gjorde en räd mot vår lokala Yves Rocher-butik och hela kalaset gick på 330 SEK. Som hittat!

emiran_201403022181

Hydra Végétal 24H Rich Hydrating Cream
En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud. Den intensivt återfuktande effekten kommer från sav från lönn och blå agave och varar i hela 24 timmar. Detta, tillsammans med den härliga konsistensen, gör att huden känns riktigt mjuk och smidig. 50 ML/ 80 SEK (Normalpris 169).

emiran_201403022185

Hydra Végétal Hydrating Cleansing Milk
Glöm rengöringar som lämnar huden stramande torr! Denna sammetslena rengöringsmjölk tar milt och behagligt bort alla spår av makeup och orenheter. Lönnsav hjälper till att återfukta på djupet för en hud som känns ren, mjuk och smidig. 200 ML/ 49 SEK (normalpris 95 SEK).

emiran_201403022180

Hydra Végétal Refreshing Gel Cleanser
Som en uppfriskande dusch för huden! En lätt och fräsch ansiktsrengöring som jobbar på djupet med att ta bort alla spår av makeup och orenheter, samtidigt som den återfuktar med hjälp av lönnsav och trollhasselextrakt. Huden känns ren, behagligt mjuk och strålande klar. 125 ML/49 SEK (Normalpris 95 SEK).

emiran_201403022179

Hydra Végétal Hydrating Toner
Ett friskt, återfuktande ansiktsvatten som tar bort de sista resterna av orenheter och lämnar huden fräsch med ny vitalitet, energi och lyster. Huden balanseras och förbereds inför den efterföljande ansiktsvården. Lönnsav och trollhasselextrakt hjälper till att återfukta på djupet för en mjuk, skön känsla. 200 ML/ 49 SEK (Normalpris 95 SEK).

emiran_201403022183

Monoï de Tahiti Dry Body Oil
Semesterkänsla för huden! En exotiskt doftande torrolja som ger sammetslen mjuk hud utan att kännas fet, med välgörande monoï från Tahiti. Spraya på kroppen för att återfukta och ge fin lyster åt sommarhuden, eller i håret för glans och härlig väldoft. 125 ML/79 SEK (Normalpris 109 SEK).

emiran_201403022184

Monoï De Tahiti Lagoon Hair & Body Wash
Som att dyka ned i det klarblå vattnet i en polynesisk lagun … Njut av denna exotiskt doftande duschgelé, som blir till en härlig mousse och tar bort alla spår av sand och solcrème. Både hud och hår får ny mjukhet och härlig väldoft. 150 ML/ 19.90 SEK.

Jag började använda produkterna förra veckan och än så länge har jag ingenting negativt att fälla in med. Jag tycker att de återfuktar, rengör och gör huden riktigt fin efteråt så jag ser fram emot att se hur det utvecklar sig. Det är alltid lite nervvrecking att börja med nya produkter såhär men jag kände att det var på tiden att testa något nytt eftersom min hy verkligen pendlat mellan bra till dålig till sämst till okej under en halvårsperiod.

Jag föll verkligen för frestelsen när jag bad min sambo att sno åt sig ett ex. av Monoï Dry Body Oil, men jag kunde inte låta bli. Jag höll mig hela förra sommaren från att köpa den men när den kom tillbaka, shit jag kunde inte hålla mig! Den doftar HELT OTROLIGT. Duschkräm/schampot (jag kommer använda den som duschkräm) var faktiskt impulsköp från sambos sida men ärligt talat gjorde det mig inte särskilt mycket.

Har ni testat några produkter ur serien, vad tyckte ni?

You May Also Like

6 comments

Reply

Men va? Har ni en lokal YR-butik? Trodde att det bara fanns att köpa online. Där ser man, man lär sig nåt nytt varje dag. :)

Jag gillar verkligen Yves Rochers produkter. Jag har testat den där rengöringsgelen du köpte och tyckte om den. Förutom att själva rengöringen är effektiv, är ju doften så himla fräsch och god. Min favorit från YR är deras Pure Calmille-rengöringsgel. Sjukt billig, sjukt bra och luktar supergott. :)

Reply

Haha Jaa, jag trodde alla hade det :o eller ja kanske inte alla men att det var rätt förekommande. Men det kanske det inte är? :o jag tycker också att de har bra produkter. Ett tag var jag lite anti för att jag trodde att det var sånt bara gamla tanter köpte (min farmor handlade jämt därifrån!)men nu har jag ju fått förståelse i att det faktiskt finns riktiga guldklimpar i sortimentet. Tur att man växer upp ^^

Reply

Ääääälskar duschkrämen. Köper den varje sommar och när jag kan få tag i den. Luktar så sjukt gott!

Reply

Den luktar ju helt gudomligt!! Jag vill ha fler :P förstår dig verkligen. Jag får väl ta och leta upp ett gäng, då vet jag vad du kan få i julklapp, haha!

Reply

Rengöringen är den bästa jag testat på på evigheter! Den balanserar upp min feta hy utan att vara det minsta uttorkande och tar verkligen bort varje spår av smink och orenheter. Längtar nästan efter att få använda den! Har testat även de andra Hydra Vegetal-produkterna, dock utan att hitta någon som föll mig i smaken då de aldrig riktigt sjönk in i hyn. :(

Reply

Vad kul att höra! Jag har inga negativa åsikter om rengöringen än så länge. Jag är så imponerad över hur effektiv den är! Jag missade min ögonremover en gång och den tog bort mascara utan problem, det är inte alltid de är så bra! Jag upplever att jag får lite för mycket finnar för att vara nöjd med dagcremen än så länge men det kan också bero på stt min hud inte riktigt vant sig vid de nya produkterna. Men jag håller med dig, inte roligt när det känns som att de ligger som en hinna över huden.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.