RECENSION: THE BODY SHOP SUPER VOLUME MASCARA

emiran_201403022159emiran_201403022161

emiran_201403022172

The Body Shop Super Volume Mascara hör till TBS Summer Beauty Must Haves och är en volymmascara som utlovar hållbarhet, riklig volym och extra flärd till våra fransar utan smet. Finns i tre nyanser: Black, Brown & Cobalt Blue.

Mascaran kommer i en stilren förpackning med kromad kork och svart-grå-grön hylsa. Mascaraborsten har både korta och långa strån som ska göra mascaran mer lättapplicerad. Applikatorn är utöver längdskillnaden på stråna, skruvad för att göra appliceringen snabb och smärtfri!

emiran_201403022173Utan Mascara
emiran_201403022175Med Super Volume Mascara

Super Volume Mascara har inte riktigt gått hem hos mig. Jag saknar svärta och jag saknar volymen jag vill ha ut av en volym-mascara. Fransarna blir spretiga, tyngs ner och slokar redan efter halva dagen. Och det är inte det jag stör mig mest på. Uh, jag blir ju slokörad bara jag tänker på det.

FÖR GUD VAD DEN KLETAR. Hur jag än gör har jag mascara långt upp på ögonlocket eller under ögonen. Från en sekund – inget klet – till en annan – massivt klet. Jag förstår inte. Kanske har jag fått ett måndagsexemplar eller så är jag kass på mascara-applicering (who knows liksom) men jag har nog aldrig varit såhär frustrerad på en mascara på väldigt länge. Nej det här gick inte alls.

Har ni testat Super Volume Mascara, vad tyckte ni?

The Body Shop Super Volume Mascara har ett rekommenderat pris på 175 SEK och innehåller 10 ml.