emiran_201403022159emiran_201403022161

emiran_201403022172

The Body Shop Super Volume Mascara hör till TBS Summer Beauty Must Haves och är en volymmascara som utlovar hållbarhet, riklig volym och extra flärd till våra fransar utan smet. Finns i tre nyanser: Black, Brown & Cobalt Blue.

Mascaran kommer i en stilren förpackning med kromad kork och svart-grå-grön hylsa. Mascaraborsten har både korta och långa strån som ska göra mascaran mer lättapplicerad. Applikatorn är utöver längdskillnaden på stråna, skruvad för att göra appliceringen snabb och smärtfri!

emiran_201403022173Utan Mascara
emiran_201403022175Med Super Volume Mascara

Super Volume Mascara har inte riktigt gått hem hos mig. Jag saknar svärta och jag saknar volymen jag vill ha ut av en volym-mascara. Fransarna blir spretiga, tyngs ner och slokar redan efter halva dagen. Och det är inte det jag stör mig mest på. Uh, jag blir ju slokörad bara jag tänker på det.

FÖR GUD VAD DEN KLETAR. Hur jag än gör har jag mascara långt upp på ögonlocket eller under ögonen. Från en sekund – inget klet – till en annan – massivt klet. Jag förstår inte. Kanske har jag fått ett måndagsexemplar eller så är jag kass på mascara-applicering (who knows liksom) men jag har nog aldrig varit såhär frustrerad på en mascara på väldigt länge. Nej det här gick inte alls.

Har ni testat Super Volume Mascara, vad tyckte ni?

The Body Shop Super Volume Mascara har ett rekommenderat pris på 175 SEK och innehåller 10 ml.

You May Also Like

6 comments

Reply

Har prövat den två gånger med olika exemplar och jag håller med dig, den kladdar!
Mitt största problem har dock varit att ta bort den helt och hållet på kvällen, varken Loreals tvåfas eller Lancomes bifacil får bort den.
Jag har helt enkelt gett upp den och letar vidare i den stora mascarajakten :)

Reply

Det är liksom kladdkrig all over the place när jag använder den :P skönt att veta att jag inte är ensam. Jag tycker inte heller att den riktigt går bort när man ska tvätta bort den, det är ju komplett värdelöst när man får stå och dra bort mascaran från fransarna :p

Reply

Jag har provat provstorlekar av den flera gånger, och tycker inte heller om den. Tycker inte den ger mig tillräcklig längd; jag känner mig liksom aldrig helt färdig med bara den, utan kompletterar alltid med en annan mascara. Kanske beror det på det, men jag har inte märkt av att den kladdar faktiskt. Ändå ingen favorit hos mig!

Reply

Nej men precis, det är lite så jag känner med. Att fransarna känns lite liksom jag vet inte -stabbiga? – och att de inte riktigt får någon längd.

Reply

Jag har också testat denna mascaran & håller helt med! Den ger väldigt lite volym, är svår att applicera & super kletig. Dessutom är den ganska dyr för en mascara tycker jag. Ingen favorit mascara för mig & skulle inte köpa den igen :)

Reply

Haha det är nästan lite skönt att få medhåll när man skriver mindre bra om något för då är man säker på att man själv inte är ute och cyklar helt och hållet. Jag skulle inte köpa den själv heller, håller med dig ang volym, kletighet och so on!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.