naked

Bilder från Urban Decays officiella hemsida

Jag är jättesugen på att köpa hem Urban Decay Naked Palette 3 när jag och sambo är i New York. Jag har Naked 1, har kikat en del på Naked 2 men gillar verkligen den rosa tonen i Naked 3. Att inte köpa paletten här hemma har varit lite av ett inre krig då jag tycker att priserna är lite saftiga, men i USA är den något billigare – och så är den ju så läcker!

Har ni någon av Naked-paletterna, vad tycker ni om dem?

 

Urban Decay Naked 3 Palette har ett rekommenderat pris på 54 Dollar/Cirka 390 SEK.

You May Also Like

12 comments

Reply

Var inte säker på hur mycket jag ville använda N3 så jag köpte Iconic 3 från Makeup revolution istället (dupe). Gillar färgskalan jättemycket!

Reply

Tack för tipset! Jag måste nog kika in den, det låter ju som att det är en bra sak att göra om man inte riktigt känner för att lägga de pengarna på en palett utan kanske vill åt något annat också. Har du swatchat paletten hos dig?

Reply

Jag har alla tre och har använt ettan och trean mest. Tvåan lockar inte på samma sätt, trots att den är så fin. Så vill du köpa någon av tvåan och trean, skulle jag rekommendera trean. Men kanske kolla in Makeup Revolutions variant som Honi skriver om ovan (nedan? Vet inte var min kommentar kommer hamna :)).

Reply

Jag har också fått känslan av att jag skulle gilla trean mer än tvåan! Tack för tipset :) jag ska nog ta och kika in den där paletten innan jag kastar mig över trean, är de likvärdiga kanske det är en bra deal :)

Reply

Jag har allihopa och just trean är faktiskt min favorit, tycker den är helt fantastisk! :D

Reply

Oj wow, kul att du gillar dem så mycket :)

Reply

Jag har bara ettan hemma och gillar den riktigt riktigt mycket, men skulle hemskt gärna köpa 3an också, men det är som du säger -priserna är rätt saftiga!

Reply

Precis, det är ändå rätt maffiga pengar även om jag inte har några direkta svårigheter att lägga lite mer på skönhetsprodukter :p

Reply

Jag har 2:an och tycker om den väldigt mycket, men är också sugen på 3:an i perioder! :)

Reply

Trean verkar ju så fin bara för att den går i rosa toner, har blivit lite rosa på sistone märker jag :p

Reply

har tvåan, men använder den inte så mkt som jag vill pga det blir så himla mkt fallout. typ hur man än gör kommer hälften av skuggan under ögonen .((

Reply

Men nej fy vad tråkigt! Jag vet att några av deras lite ALLT för skimriga skuggor kan vara alldeles för falloutiga men hade ju hoppats på att det inte stämde här :/ tvåan är något varmare än ettan, eller hur?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.