emiran_201403022186 emiran_201403022187 emiran_201403022188

 Anastasia Dipbrow Pomade Dark Brown har funnits i min ägo sedan april och har används – utan att överdriva – dagligen sedan dess.  Dipbrow Pomade beskrivs vara en ögonbrynsfärg i krämig formula som är framtagen för dig som vill ha skulpterade, definierade och välformade ögonbryn från morgon till kväll. DP kommer i en liten glasburk om 4 gram och för bästa resultat använder jag en snedskuren syntetpensel (E.L.F Studio Small Angled Brush).

emiran_201403022173

Här har jag använt Dipbrow Pomade Dark Brown

Mina naturliga bryn är komplett obefintliga och ja – jag har testat att färga dem osv osv – men inte lyckats med att hitta något som passar mig. Inte förrän jag gav mig på min DP då! Jag får till de där skarpa konturerna jag gillar (som alla förvisso inte gillar sådär kanonmycket) och jag kan äntligen få lite form på mina bryn. Det går verkligen inte att få till en snygg form på mina bryn då de växer totalt olika varandra och det finns virvlar där det vore olagligt att ha virvlar (längst fram i brynen, HELT värdelöst) – så det här är mer eller mindre världens blessing för mig.

När jag kommer hem från jobbet är brynen kanske aningen utdragna/suddiga-inte-lika-skarpa som när jag applicerade dem, men en dag hemma eller en dag på stan/födelsedagsfirande/allmänna-dagar-whatsoEver klarar den galant. Det är lite trixigt i början och ibland får man på lite för lite och ibland blir det lite för mörkt men i grund och botten är DP rätt lätthanterlig bara man har lite tålamod. Jag skulle inte klara mig en dag utan min DP, jag är så himla nöjd med vad den åstadkommer och jag kommer lätt handla på mig en till när min tar slut. Att tillägga är väl att den är dryg utav bara tusan, det verkar som att den aldrig kommer ta slut, haha.

Anastasia Dipbrow Pomade har ett rekommenderat pris på 245 SEK i svensk handel. Finns dock att inhandla på Beautybay.com (där kommer jag handla om jag inte får tag på ett ex. när jag är i NY) för ca 157 SEK. Finns i färgerna  Auburn, Blonde, Chocolate, Dark Brown & Ebony.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag är också väldigt nöjd med min! :)

Reply

När och om min någonsin tar slut – känns ju som att de räcker i en smärre evighet- kommer jag inte tveka att köpa en ny. Kul att höra att du också år nöjd :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.