emiran_201403022197emiran_201403022193 emiran_201403022194

Jag tycker att vi fortsätter med en av sommarens favoriter: Essie Urban Jungle. Ett gud-vet-hur-jag-ska-förklara-det-här-lacket i ”alabaster orchid”/mjölkvittnyansering som jag inte riktigt begriper mig på men som jag gillar hutlöst mycket. Jag har två lager Urban Jungle här och det hade en riktigt fin och trevlig formula och lackningen fungerade bra utan kontroverser.

Vad tycker ni om Urban Jungle? Tycker ni bara att det är tråkigt plain eller har ni dråpligt nog fastnat lika mycket för det som jag?

Essie Nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M, Åhléns, KICKS, Beautybay.com, ebay.com, eleven.se, nelly.com osv.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag älskar nyansen, hade bara hoppats att det skulle hålla lite bättre… det satt väldigt dåligt på mina naglar trots under/överlack.

Reply

Men nej vad tråkigt! Jag är lite dålig på att uppskatta den direkta hållbarheten på vissa lack då jag på jobbet tvättar händerna typ hela tiden. Jag blir liksom alltid förvånad varje gång ett lack klarar sig längre än en dag utan att chippa.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.