soap

Jag är så himla nyfiken på det brittiska märket Soap & Glory. Inte nog med att produkterna ser absolut FAB ut, det verkar dessutom som att det finns en hel del godbitar i sortimentet som är värda att kika lite närmre på. Det börjar märkas att det nalkas semester och NY-resa; jag börjar kika in märken som är lite mer svårflirtade här hemma och hoppas på att jag åtminstone springer på en (läs flera) hyllor på semestern så jag kan få känna, peta och lukta lite närmre på sortimentet. Soap & Glory finns vad jag vet inte att få tag på i Sverige (?) så då blir det ju lite extra kul att spana in när man är utomlands :)

1. CLEAN ON ME creamy clarifying shower gel. ”Soft smooth, sexy skin whenever you want it. Contains natural mandarin peel extract and a bonus built-in body lotion.”
2. FLAKE AWAY Body Polish. ”A superhero strength skin smoothing body polish with shea butter, sweet almond oil, peach seed powder, sea salt and sugar. Transforms your scaly legs from reptilian to radiant.”
3. HAND FOOD Non-greasy hydrating hand cream. ” Contains shea butter, macadamia oil and marshmallow . Scented with our Original Pink fragrance. the most astonishing hand cream ever? You decide!”
4. WASH YOUR HANDS OF IT Fruity fresh non-drying hand wash.”WASH YOUR HANDS OF IT™ liquid soap is so soft-on-your skin and fabulously fragrant you may find yourself looking for any opportunity to get your hands dirty. This fruity hand wash has skin-friendly cleansing suds, barrier protecting provitamin B5, special cationic conditioners, antioxidant pomegranate juice and is scented with our Original Pink fragrance.”
5. THE RIGHTEOUS BUTTER Body Butter.”Award winning body butter with softening shea butter and aloe vera. Smooth on a handful after your shower and you might swear you’re wearing velvet. Scented with our Original Pink™ fragrance.
6. PEACHES AND CLEAN 3-in-1 wash of deep purifying cleanser. ”Want to remove make-up and impurities in one clean sweep? Reach for Soap & Glory’s indispensable daily face cleanser, Peaches And Clean™. It’s gentle, effective, melts away make-up (even waterproof mascara), and re-energises your complexion in two minutes.”

Har ni testat något från Soap & Glory, har ni någon favorit ni kan rekommendera? Jag har suttit och spanat in deras hemsida och är sugen på de flesta grejer!

You May Also Like

10 comments

Reply

Jag äskar deras Flake Away, gör min hud superlen och återfuktar till Max. Sen gillar jag även scrubben/ansiktsmasken scrub youre nose in it. Och Hand Food och the righteous butter, så ja jag gillar väl det mesta, men kroppsskrubben är verkligen min favorit.

Reply

Gaaah, jag antecknar febrilt haha! Jag skulle verkligen behöva en riktigt bra skrubb så den ska jag absolut kika närmre på om jag kan. Tack för tipset!

Reply

Det finns på nätet på craycray.se :)

Reply

Tack för tipset Malin, det ska jag genast spana in!

Reply

Har bara testat Hand Food men den är jag väldigt förtjust i och har köpt flera gånger! :)

Reply

Det verkar som att de flesta gillar deras handfood, den får skrivas upp på inköpslistan ^^

Reply

Oh ja! Jag absolut ÄLSKAR deras produkter nu efter att svärmor (hon är britt) skickat en hel hög med S&G flaskor/burkar. Det är såpass att ca 2 dagar efter jag fått sakerna var jag tvungen att be henne skicka över 6 saker till från deras märke. Kan starkt rekomendera deras Handfood! Köpte den stora pumpflaskan att ha på nattygsbordet och nu den sista gången blev det den stora tuben med att ha i väskan. Helt underbara! Har bilder på sakerna på bloggen (bara 2-3 inlägg ner) av det jag köpte om du är nyfiken och undrar över någon av dem. :)

Kram, Daniela.

Ps: Vilken underbar blogg du har! Hittade den då bangerhead.se mailade mig och sedan skulle maila dig menpå något vänster hamnade ditt mail i min inkorg. Mjaja, underbar blogg som sagt var och du är inlaggd i min RSS läsare :)

Reply

Haha! Det är ta mig tusan inte bra att ha släkt från andra ställen som har märken sol inte finns i Sverige! Jag får börja fundera på flytt för att stilla mina behov tror jag :P jag ska absolut kika in dina inlägg om produkterna, kul att höra att de fungerar bra! Det är ju alltid svårt att veta om de fungerar doftmässigt men av infotexterna att döma tror jag inte att det skulle vara några större problem. Problemet blir nog istället att få hem allt ^^

Och välkommen hit! Det är alltid kul att få höra från nya personer och kunna dela intressen med andra. Jag hoppas verkligen att du ska fortsätta trivas!

Stor kram
Emilie

Reply

Jag älskar alla produkter jag provat från dom hittills. Deras hand food, righteous body butter är helt fantastiska. Har även peaches and clean som jag gillar väldigt mycket. Jag hade typ kunnat tänka mig alla deras produkter hehe :)

Reply

Haha men nej Linda säg inte sådär! Det kommer sluta med att jag får övervikt på väg hem för alla soap and gloryprodukter jag köper :P jag ska skriva ner dina tips på en gång!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.