emiran_201403022218 emiran_201403022217 emiran_201403022216Classy Nude är ett av de IsaDora Gel Nail Lacquer jag fick hem för en tid tillbaka. GNL är gel-lacket som härdar utan UV-lampa och ska hålla sig fräscht, glossigt och läckert i upp till en vecka. Jag har använt två lager Classy Nude här. Det hade en helt okej formula, torkade bra med Gel Nail Lacquer Top Coat och höll sig fint de första dagarna men blev kantstött redan efter tre. Jag tog bort det på dag fyra när det trillat av på flera av naglarna.

Nyansmässigt tycker jag väl inte att Classy Nude är den mest fantastiska. Ett krämfärgat nude-lack som inte riktigt säger speciellt mycket. Har ni testat Classy Nude, vad tyckte ni om det?

IsaDora Gel Nail lacquer har ett rekommenderat pris på 89 SEK. Måste användas tillsammans med Gel Nail Lacquer Top Coat (89 SEK) för att få ”rätt effekt”.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.