THE BODY SHOP- DROPS OF YOUTH EYE CONCENTRATE

emiran_201403022219

Förra veckan lanserade The Body Shop nyheten Drops Of Youth Eye Concentrate, en produkt som följer DOY-konceptet i samma led som deras bästsäljande Drops Of Youth Concentrate (kärlek till den från mig!). TBS skriver såhär:

Vill du lägga till en ungdomlig gnista till dina ögon? Nu har du möjlighet att upptäcka livet genom pigga och energifyllda ögon med hjälp av nyheten Drops of Youth Eye Concentrate. Drops Of Youth Eye Concentrate är berikad med kraften från stamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i alpernas rena luft. delweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy.

emiran_201403022221

Är det något jag är dålig på att göra – ja jag vet att det är dåligt och jag skäms på riktigt – är det att ta hand om huden runt mina ögon. Jag vet inte varför – jag har ju liksom ägt åtskilliga ögonkrämer i mitt liv – men ändå är det någonting som lallar runt i skallen och säger ”neeej då, inte är det så farligt om jag glömmer en gång. Eller två. Eller tre”. Mitt gamla jag kommer svära högt på mitt nuvarande jag när jag står där med kråksparkar stora som vindruvor, men jag antar att det aldrig är för sent att börja försöka förbättra sig.

En sådan här Roll-on-mockegrunk verkar onekligen smidig (om än lite ohygienisk då), och får mig lite mer än lagom intresserad (Läs mycket intresserad). Jag är ju dessutom daglig användare av DOY Concentrate – bästis! – så jag är himla nyfiken på om Eye Concentrate ger ett lika fint resultat. Vad tror ni, är Edelweiss och ögonserum något för er? 

The Body Shop Drops Of Youth Eye Concentrate innehåller 10 ml och har ett rekommenderat pris på 295 SEK.