Det är inte det att jag inte vill, har lust eller tappat inspirationen till att sminka mig. Okej då, den här fantastiska värmen gör mig väl kanske inte så sugen på att använda massor med ögonskuggor och tonvis med eyeliner, men det är väl inte den största boven i dramat. Jag hinner typ inte! Jag går upp mellan kvart i fem till kvart i sex varje dag, är hemma mellan sex och halv nio (när schemat är som rörigast) för att jobba och det finns typ ingen tid över i världen till att hinna mer än vad som är nödvändigt för existens. Buhu, synd om mig va?

Men det är när jag ser tutorials som Nikkie’s Summer Sunset Smokey Cat Eyes-tutorial jag verkligen SKULLE vilja ha tid. Så sjukt läckert! Hon är så inspirerande och duktig att jag blir smått sinnessjuk, eller vad tycker ni? Har ni också fullt upp med jobb/sommarlov/annat för tillfället? Berätta gärna lite!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.