emiran_201403022250-2

Depend 412 är ett tjusigt krämlack i en blå färg jag har svårt att anamma någon typ av synonym till. Jag vet inte men seriöst, jag har skitsvårt med just att beskriva nyanser, dofter, osvosv. Känner mig lite som en idiot när jag står där och AMEN ÄR DET INDIGO, KORNBLÅTT ELLER AZUR? Inte min starka sida med andra ord.

I vilket fall som helst krävdes det två lager att lacka med Depend och ojojoj som jag svor. Inte riktigt min kopp te rent formulamässigt. Vissa naglar var det skirt och tråkigt på, med andra var det tjockt som tuggummi. Andra lagret gjorde lacket lite mer rättvisa men det var nog lagret med Seche Vite som räddade lacket. Synd, för det är ett fint lack, men det är ingenting jag är sugen på att lacka med igen för det trilskades alldeles för mycket.

Har ni testat 412, eller något annat Dependlack på sistone, hur är formulan på dem?

Depend innehåller 5 ml och kostar ca. 25 SEK (beror lite var man köper dem. Jag köpte mitt på Gekås för 15 spänn).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.