emiran_201403022256emiran_201403022260
The Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher
i nyansen Coral (namnet, whoooaa!) är ett litet glädjeämne jag skrev om för några veckor sedan. Coral kommer i en rund, tvåfärgad pappbox med tillhörande puderpuff. Det är ett pressat puderrouge i en härlig korallfärgad ton med en lätt, skimrande och lystergivande effekt.

Det tog emot litegrann när jag skulle sätta rougeborsten i det för första gången, men efter den där första NEJ-JAG-KAN-BARA-INTE-FÖRSTÖRA-DET-HÄR-nojan föll det sig snabbt in under kategorin mina-vardags-favoriter-rouge som inte ger allt för mycket färg men som ändå ger en fin effekt med lätt skimmer och en hint av korall.

emiran_201403022261emiran_201403022262

Jag upplever inte att det fäller mer än andra rouge, det är välpackat och tas lätt upp på puderborsten (perfekt att använda Real Techniques lite lätt spetsiga puderborste, love!) utan att bli kakigt på kinderna. Vill ni ha mer färg ska ni förmodligen se er om efter ett mer pigmenterat rouge med lite mer oumpf, men räcker det med en hint/antydan/touch – ja you name it – är det här en riktig liten raring. För en sommarfräsch no-make-up-känsla passar Coral alldeles utmärkt och det används frekvent här hemma i sommarhettan. Sedan är ju förpackningen en saga för sig, SÅ fin 

The Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher Coral finns att köpa på bonnybonny.se(LÄNK). Innehåller 4 g och kostar 110 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar INTE mina åsikter och uttalanden på bloggen.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.