emiran_201403022263 emiran_201403022265

IsaDora Highlands eye shadow palette släpptes med Color-chock-kollektionen 2013 och är en ögonskuggepalett om fem skuggor i murriga matta och skimriga nyanser. Jag får direkt highlands-feelings (trots att jag aldrig varit i Skottland, amagad) när jag ser den – olivgrönt, plommonlila… Åh jag vet inte var jag ska börja.

Paletten innehåller en champagnefärgad frostig skugga, en oliv-brun-ish skugga i metallfinish, en olivgrön matt skugga,  en brun-röd-lite-svårbeskriven skugga i metallfinish samt en mörk plommonlila skugga med drag åt det bruna i matt finish.

emiran_201403022267

Paletten är så himla fint komponerad med sina murriga och dova paletter och jag förstår verkligen hur IsaDora tänkte förra året vid höst-lanseringen. Den är underbar! Inte för att jag är riktigt redo för höst och murrigt väder än, men Highlands får mig åtminstone inte att få allt för ångestladdade attacker (alltså har ni sett hur träden ser ut – inte okej!?) för det som komma skall. Paletten innehåller i vilket fall som helst en smidig spegel och en dubbelsidig applikator med pensel och skumapplikator.

emiran_201403022269

Jag tyckte att skuggorna i metallfinish var lite svårjobbade och smulade en del både när jag swatchade och använde dem på ögonlocken. En lite mer klistrig bas än den jag använde (Shadow Insurance, Too Faced) är att rekommendera. De matta skuggorna var faktiskt riktigt trevliga att jobba med. De blev lite chalky, sådär som matta skuggor kan bli, men inte FÖR jobbiga att använda. Jag gillar dessutom mörk, matt olivgrön, awesome  Den ljusa champagnefärgade skuggan är perfekt som highlighter och är krämig och lättarbetad och ger ett riktigt fint glow.

Som det ser ut idag kommer jag vara en flitig användare av min Highlands-palett, gud så gorgeous den är!

IsaDora Eyeshadow Palette har ett rekommenderat pris på 179 SEK. Jag köpte mitt exemplar för 119 SEK på Gekås, Ullared.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.