emiran_201403022342

Jag passade på att smita in på LUSH i samband med Stockholms-resan förra veckan. Först hade jag inte tänkt köpa någonting alls eftersom jag snart skulle på semester (och nu är jag där, yaay!) men Aida tipsade mig om att LUSH’s produkter kostar ungefär samma på andra sidan havet som här, så jag underlättade min packning lite och handlade ett par godbitar i Sverige istället.

LUSH finns varken i Norrköping eller Linköping längre så jag får verkligen passa på när jag är i en stad där jag vet att det finns en eller flera butiker. Produkterna därifrån är ju bara så amazeballz! Den här gången köpte jag förvisso saker som jag inte testat förut, men är de lika bra som de luktar gott kommer jag antagligen inte bli särskild besviken.

emiran_201403022345 emiran_201403022347

 THE COMFORTER, BUBBELBIT: Det är inte för inte den kallas för The Comforter, vi har tagit i från tårna med denna för att göra den så tröstande och betryggande som möjligt. Målet var att göra ett bad som ger samma känsla av trygghet som en snuttefilt eller ett gosedjur ger. Med sin bäriga och lugnande doft av svartvinbär och bergamott passar detta badskum till alla som gillar ta ett bad som lämnar en fräsch fruktig doft på huden.  79 SEK/STYCK.

emiran_201403022343 emiran_201403022344

AVOBATH, BADBOMB: Denna badbomb är full av mosad avokado och olivolja för att ta itu med uttorkad hud. Vilket gör detta till ett utmärkt val vid tex solbränd hud. Avobath badbomb doftar friskt av citrongräs och bergamott som sägs hjälpa att reda upp negativa tankar och bekymmer. Detta är solskensbadbomben nr 1! 55 SEK/STYCK

emiran_201403022348 emiran_201403022349

NEW CHARITY POT, BODYLOTION: Krämen har en vacker doft av yland ylangolja från Ghana, Geraniumolja från Kenya och rosträolja från Peruvian Amazon. Den innehåller mer återfuktande och mjukgörande rättvisemärkt olivolja,ekologisk jojobaolja och rättvisemärkt ekologisk kakaosmör från Columbia. En rik och generös kräm som inte bara hjälper huden att se så bra ut som möjligt, utan den ger även stöd till välgörenhet, eftersom alla intäkter går direkt till dem. Med varje köp av Charity Pot så donerar vi 100% av priset (minus skatt) till utvalda välgörenhetsorganisationer som behöver en hjälpande hand för att kunna fortsätta det otroliga arbete de gör. 10 g/20 SEK, 100 g/109 SEK, 240 g/199 SEK

Jag är väldigt dålig på att använda mitt fullt fungerande badkar, men har på sistone varit kanonsugen på att ta ett väldoftande bad utan att riktigt ha någonting roligt hemma att slänga ner i vattnet. Efter att ha luktat på The Comforter vid flertalet tillfällen slog jag slag i saken och köpte mig ett ex: luktar den så gott i handen luktar den säkert ännu godare i vattnet!

Jag föll verkligen för doften av citrongräs och citrus när jag sniffade på Avobath. Härligt, friskt och fräscht. Kan inte beskriva doften bättre än lite kolsyra i näsan blandat med fräschör. Förstår ni lite hur jag menar? Hur doften liksom kittlar lite. Haha. New Charity Pot var egentligen inte alls med på inköpslistan men tjejen i butiken frågade om jag ville bidra med 20 SEK till välgörenhet. För tillfället stödjer LUSH Läkare i världen, Soi Dog, Urbergsgruppen och Rosenlundsstödet. Mer om organisationerna kan du läsa om här.

 

Vad tycker ni om LUSH’s produkter, har ni några favoriter? Berätta gärna!

Det mesta av LUSH’s produkter går att beställa från deras hemsida.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Deras nagelbandskräm Lemony flutter och hårinpackningen R&B! FANTASTISKA!

Reply

Jag har också Lemony Flutter här hemma, står troget bredvid sängen! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.