emiran_201403022337emiran_201403022240emiran_201403022239

Tidigare i Augusti visade jag upp The Body Shops mini-kollektion Colour Crush Golden Nudes, och idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmre på skuggorna som släpptes. Det speciella med Colour Crush-skuggorna från TBS är att de innehåller Community Fair Trade-producerad Marulaolja från Namibia och 100 % finkrossat vegetabiliska pigment för att ge produkterna det där lilla extra i både kvalité och utförande.

Skuggorna som lanserades är följande: 125 Champagne & Gold, 245 Coco Deluxe, 260 Golden Cinnamon samt 360 Gold Rosemance.

emiran_201403022335 Champagne & Gold, Coco Deluxe, Golden Cinnamon &  Gold Rosemance

Här ovan ser ni skuggorna swatchade på ett tunt lager av IsaDora Eyeprimer. Skuggorna är i sig väldigt krämiga, lättarbetade och välpigmenterade. De smular inte särskilt mycket och de glider fint på huden. Mitt hjärta slår verkligen ett extra hårt slag för Coco Deluxe, den är helt ljuvlig! Champagne & Gold (alltså heter den det eller heter den inte det? Mina infopapper säger olika!) har en härlig guldton till sig som passar alldeles utmärkt tillsammans med CD. Men de andra två är lika fina de, hehe.

Det finns verkligen ingenting negativt att anmärka på angående de här skuggorna och jag blev förvånad över vilket tryck det var i dem! Det var inte alls svårt att jobba upp ovan visade swatch och mums så nöjd jag är. Har ni testat Colour Crush från The Body shop tidigare, vad tycker ni om de nya skuggorna? Berätta gärna!

The Body Shop Colour Crush Eyeshadows innehåller 1.5 g och har ett rekommenderat pris på 135 SEK. Att produkterna är skickade till mig i recensionssyfte påverkar inte min åsikt om det hela.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.