emiran_201403022351

IsaDora Eye Shadow Quartet 96 Coffee & Poetry lanserades i samband med årets höstkollektion från IsaDora och är dessutom namne med kollektionen. C&P hör till den varma delen av kollektionen och består av fyra skuggor i höstiga nyanser: en highlighter och tre skuggor i brunt, brunrött och brun-lila-plommon-ish i varma, murriga toner.

Eftersom jag inte får använda produkter runt ögonen alls med anledning av min ögoninflammation vill jag naturligtvis ingenting hellre än att använda paletten idag och bara acceptera lite, bara liite att hösten är på ingång (Om jag blev förvånad när jag lämnade New York som erbjöd 30 graders värme och landade i regniga 15-gradiga Sverige). Helst vill jag ha sommar ett tag till men kan hösten vara lika fin som Coffee & Poetry finns det en chans att jag kan gilla läget.

emiran_201403022354 emiran_201403022353

Eye Shadow Quartet 96 Coffee & Poetry

Här ovan har jag swatchat skuggorna ovanpå ett tunt lager av IsaDora Eyeprimer. Skuggorna är lättarbetade, känns krämiga och är riktigt riktigt välpigmenterade. Jag kan tänka mig att den sista i raden (brun-plommon-ishiga) är den skuggan som kan behöva en bra primer för att få ett bra grepp på ögonlocket, men med detta är den helt ljuvlig. Jag ser de här skuggorna i kombination med antingen en bred cat-eye-eyeliner eller en utsuddad, lätt smoky-eyeliner med nudefärgade läppar. Huvva vad fint!

Komponeringen av den här paletten är bara så bra. Jag gillar att highlightern är något kallare än de övriga skuggorna (jag har varit med om highlighters som varit mer gula och det gillar jag inte alls i det här sammanhanget) och de övriga tre skuggorna är helt enkelt to die for. För mig är det nu bara att sitta och glo på mina egna bilder och hoppas på att jag kan hitta andra som använt paletten för roligare än så kommer jag inte ha det, men så fort den här inflammationen gått över så!

Vad tycker ni om Coffee & Poetry, tror ni att den kan vara användbar?

Eye Shadow 96 Coffee & Poetry har ett rekommenderat pris på cirka 129 SEK. Finns ute i handeln under en begränsad tid, så länge lagret räcker.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det är min FAVORIT palett just nu och kommer nog vara det heeela hösten! :D

Reply

DEN ÄR SÅ GRYM! Eller ja, jag vet ju bara att den är grym på armen men den verkar helt amazeballs. Jag hoppas innerligt på att mitt öga blir bättre snart så att jag kan få testa den helt och hållet :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.