Min och sambos semester var fantastisk på alla sätt och vis; vi såg allt vi ville och lite till, kom till insikt att vi vill se ännu lite mer och lite mer därtill (och vi pratar redan om att åka tillbaka, haha) och mitt i allt spring, promenerande och åååh-ooooh-aaaah-ande, blev det naturligtvis en hel del shopping. Jag hade redan en del saker jag skrivit upp att jag ville kika närmre på och jag kom hem med lite mer än så!

Jag kan fortfarande inte sova om nätterna, jag är dödstrött om dagarna, ögoninflammationen fortsätter att jävlas med mig och jag har inte hunnit att packa upp ordentligt men jag har tagit mig i kragen och fotat mina inköp. Alltid något, eller hur? ^^

emiran_201403022356-2

Converse, Famous Footwear/ Ballerinas, H&M/Earrings, Forever 21/ Bracelet, Hershey’s World/ Key-chain Empire State Building Gift Shop /Necklaces, H&M/Mini-wallet, Century 21/ Jeans, Forever 21

emiran_201403022357

Long Sleeve Raglan PINK by Victoria’s Secret/ blouse H&M/ Cardigan H&M/Dress Forever 21/Dress H&M/ T-shirt Forever 21

emiran_201403022358

Books, Barnes & Nobles/Pencil Case, Kmart/ Pens & Pencils, FedEx/ Composition Book, Kmart/ Sweets, (everywhere)

emiran_201403022359

Vaseline, Spray & Go Moisturizer/ Well at Walgreeens, Continuous Spray Sunscreen SPF 30/ Victoria’s Secret, Fragrance/ Soap & Glory, Hand Food/ Garnier Clean, Blackhead Elminating Scrub/Urban Decay, Naked 3/ Too Faced, Candlelight Glow/ Too Faced, Sweethearts Perfect Flush Blush/ Tarte, Amazonian Clay 12-hours Blush/ Forever 21 Love & Beauty 16 shade shimmery shadow palette/ Secret, Clear gel deodorant/ Suave, 24 Hour protection deodorant/ Bath & BodyWorks, PocketBac/ E.L.F, Long Lasting Lustrous Eyeshadow/Loréal Paris, Infallible Eyeshadow/ NYC, Sun ’n’Bronze Bronzing Powder/ Milani Color Statement Lipstick/ Maybelline, New York Color Sensational Lipcolor/ Milani, Lip Intense Liquid Color/Victoria’s Secret, Color Shine gloss/ Revlon, Colorburst Lipgloss/ Revlon, Color Burst Matte Balm/EOS, Lipbalm/ Urban Decay, Primer Potion/ NYX, Butter Lipstick & Lipgloss/ L’oréal, True Match Super blendable Foundation, Powder & Concealer/ NYX, HD photogenic Concealer & Jumbo eye Pencil/Maybelline Baby Skin Instant pore eraser/Cover Girl, Clump Crusher extensions lashblast mascara/ Victoria’s Secret, Beauty Rush lipgloss/ NYC, Liquid Eyeliner/ Sephora, high precision eyeliner/ Lipsmacker, M&M/ E.L.F, Small angled brush

emiran_201403022366-3

Sally Hansen, Gel Cuticle Remover & Vitasurge Growth Gel/ OPI, Start to Finish 3-in-1 Treatment/ Revlon, Travel Manicure Set/ Revlon, Parfumerie/ Revlon, Pebbled Texture/ NYX, Girls Nailpolish/ Sally Hansen,  Hard as Nails Xtreme Wear/ Essie, Nailpolish/ SinfulColors, Nailpolish/ Formula X, Effects Nail Color

emiran_201403022361

Michael Kors, Jet Set Travel multifunction Tote

Jag har sparat som en tok till den här semestern och det var SÅ roligt att inte behöva tänka på att snåla med matpengar, shoppingpengar, sightseeing osv! Jag och sambo har verkligen gjort oss förtjänta av den här semestern efter det senaste årets motgångar – och framgångar – och jag ser verkligen fram emot när vi har möjlighet att göra det igen. Men fram till dess lever jag på den här upplevelsen 

You May Also Like

12 comments

Reply

Så mycket fint.
Löjlig fråga, men hur är väskan? Har tittat på en sådan sen jag flytta till Malmö men tvekar fortfarande.

Reply

Nej men vadå, det är väl ingen löjlig fråga :) Jag gillar den väldigt mycket. Det får plats en hel del i den men jag vågar inte lasta den för tungt för det känns lite som att utmana ödet. Men en padda, block, kalender osv går lätt i. De är riktigt fina :)

Reply

Vad mycket härligt du köpte :D Jag vill också åka bort och shoppa som en galning :D

Reply

Mja, shoppa som en galning vet jag väl egentligen inte om jag gjorde, jag hade ju en lista x)

Reply

Woah! Är inte ett dugg avis :P

Saknar dig <3

Reply

Äsch då ;) Nä men jag blev faktiskt förvånad själv över hur mycket fint jag fick tag på. Nu ska jag bara få plats med allt. I-landsproblem eller vad?

Reply

Vad mycket kul du hittat! Brukar själv åka en månad till USA varje år och det blir såklart en del shopping, kul att se vad andra köper och bli inspirerad! Älskar BBW PocketBacs, har alltid en i väskan. Gillar deras handcremer också, du får köpa nästa gång ;)

Reply

EN MÅNAD? GUD VAD HÄRLIGT. Alltså jag saknar den där stan så att det känns som att jag ska gå sönder :O Jag tycker också om att kika in andra personers inköp, det är ofta då man får sina aha-moments! :P Åh tack för tipset om handkrämen!

Reply

Åh så mycket superfint! Låter som en underbar resa!

Reply

Det var verkligen en toppenfin resa :)

Reply

Åh väskan är underbar*•*, vad kostade den och vart köpte du den?

Reply

Jag köpte den på Macy’s i New York och den kostade runt 2000 kronor!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.