emiran_201403022382

Evolution of SmoothEOS – har sedan 2009 tillverkat organiska skönhetsprodukter och nu lagom till höst, rusk, kyla och grått väder lanseras EOS Visibly Soft.  Med rena ingredienser, ljuvliga doftsammansättningar och chic design gör sig EOS Lipbalm sig perfekt i väskan, på jobbet eller på avlastningsbordet bredvid sängen.

Det som skiljer Visibly Soft från sin föregångare är den nya, förbättrade mjukgörande formulan och den randiga, söta, förpackningen. Fria från petrolatum, parabener och gluten ser Visibly Soft till att hålla våra läppar välmående friska och naturliga.

emiran_201403022384

”Visibly Soft lipbalms är tillverkade av 99% naturliga och 95% ekologiska ingredienser och tack vare förnyad formula håller de läpparna mjukare än någonsin! Med tillsatt hyaluronsyra återfuktas läpparna med varje applicering och hyaluronet hjälper även till att regenerera och ge näring åt hudcellerna. På så sätt kan hudcellerna kapsla in mer fukt, vilket bibehåller och förstärker läpparnas fuktnivå, elasticitet och släthet.

Utöver den nya formulan visar Visibly Soft även upp två nya fräscha smaker; Vanilla Mint och Coconut Milk! De är berikade med Vitamin C för att verkligen återfukta läpparna inifrån och ut. Slutligen är detta lilla läppbalsam proppat av naturligt mjukgörande oljor, sheasmör och antioxidantrika Vitamin E – allt för att lämna dina läppar mjuka, smida och naturligt vackra!”

EOS Visibly Soft damp ner i brevlådan här hemma igår och gjorde mig faktiskt rätt strålande glad efter en tung första dag på jobbet efter semestern. När jag var i NY såg jag just Vanilla Mint och Coconut Milk precis överallt men dum som jag var tittade jag inte närmare på dem utan kastade mig över den gamla formulan och insåg inte riktigt att de var nya på marknaden –vad hände med den läsförståelsen liksom?

emiran_201403022385 emiran_201403022386

Efter att ha luktat på Coconut Milk var jag helt salig. Den luktar sådär underbart kokos-sött som jag älskar (bästa läppgunksdoften!) och jag tappade räkningen på hur många gånger jag smörjde in läpparna innan läggdags. Jag har aldrig testat EOS tidigare så det ska bli kul att se hur jag tycker att de fungerar.

Det jag framförallt finner tilltalande är den söta förpackningen (jag vet ju inte om innehållet är bra än!) och hur funktionsvänlig den verkar vara.  Det ligger bra i handen tack vare att den lite äggformade ”hylsan” inte är helt glatt samt att man slipper peta med fingrarna i den så att massa bakterier sprids. Förvisso finns det andra balm’s som inte behöver petas i men de här är ju bara för söta! 

Vad tycker ni om EOS lipbalm, har ni testat dem förut? Har ni kanske rentav testat på nya Visibly Soft? Tell me!

 EOS Visibly Soft Coconut Milk & Vanilla Milk kommer finnas i butik från och med slutet av Augusti 2014. Säljs på Åhléns, KICKS samt utvalda skönhetssalonger. Rekommenderat pris på 89 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.