emiran_201403022369 emiran_201403022387
Baked-eye-colour från The Body Shop är en av märkets storsäljare och är en bakad ögonskugga som lovas ha en hållbarhet i upp till 8 timmar. Skuggorna, som finns i 8 nyanser, kan användas torra och fuktiga beroende på önskat resultat. Skuggan här ovan heter Copper och är nedan swatchat på ett tunt lager Too Faced Shadow Insurance.

Jag fick verkligen bita mig i fingret när jag swatchade Copper för att inte sätta penseln i den och använda den direkt på ögonlocket. Jag har nog aldrig haft ett sådant sug efter att få använda ögonskuggor, mascara och eyeliner som nu när jag har ögoninflammation! Är ni likadana?

emiran_201403022388emiran_201403022389

Copper är rikligt belönad med finmalt skimmer som gör att kopparfärgen träder fram med en glow-ig känsla. Den är riktigt bra pigmenterad för att vara en bakad ögonskugga och är perfekt för kommande höst! Letar ni efter något enkelt till vardags? Använd copper tillsammans med en snygg highlighter som ni applicerar vid inre ögonvrån och brynbenet. Vill ni ha lite mer pow-wow och stuns? Addera en matt skugga i globlinjen för att skapa lite större kontrast .

Har ni testat Copper eller någon annan av TBS’s Baked-eye-colour? Vad tycker ni? Jag har en grön skugga ur samma serie sedan tidigare (som faktiskt är en av de första skuggorna jag köpte när mitt makeup-intresse blommade ut) som jag tycker är himla läcker.

Baked-eye-colour har ett rekommenderat pris på 175 SEK. Finns att köpa på The body shops hemsida (länk) eller i deras egna butiker.

You May Also Like

2 comments

Reply

Har faktiskt aldrig tesat TBSs ögonskuggor, men det känns som något jag borde göra! BTW, är det bara jag som inte längre får upp dig i min bloglovin-feed? Tänkte att det var länge sen du postade nåt så jag gick in på din sida å bah wtf har ju missat massor ,(

Reply

Det tycker jag att du ska göra :) Jag kan ju inte använda någon form av ögonmakeup för tillfället (JÄVLA ÖGA) men jag kommer absolut ge mig på dem här mer den dagen jag kan göra det. Jag vet inte om det strular med feeden, jag får kika upp det!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.